nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 σε υπαγωγη την εχω τη δηλωση...Δηλαδη αν την προχωρήσω θα λυθει το πρόβλημα και θα μπορω να ανοιξω την βεβαιωση? μπηκα και απο αλλον υπολογιστη αλλα τιποτα...τα ιδια.. Ε...κάτι θα γίνει..... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anpap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 ok ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2017 Τι είναι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fdion Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 (edited) Γεια σας , για βεβαιωση αδομητου που εξεδωσα ο ιδιος για αγροτεμαχιο ιδιοκτησιας μου που προκειται να πουλησω, η συμβολαιογραφος εξεφρασε αντιρρησεις σχετικα με το αν μπορω να προσκομισω βεβαιωση για ακινητο που μου ανηκει. Ξερει καποιος κατι για αυτο? Δεν αναρτούμε το ίδιο ερώτημα σε παραπάνω από ένα θέμα καθώς δημιουργούμε σύγχυση στους συμμετέχοντες και διαμοιρασμό των απαντήσεών τους. Τα υπόλοιπα μηνύματα θα διαγραφούν. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες ΣυμμετοχήςΕυχαριστώ, danaikaterina Edited Νοέμβριος 20 , 2017 by danaikaterina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Δεν ισχύει ούτε ίσχυσε ποτέ το ασυμβίβαστο περί συγγένειας κλπ για τις εντάξεις στους διάφορους νόμους αυθαιρέτων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 (edited) έχουμε γεμίσει με άσχετους συμβ/φους προφανώς το μπέρδεψε με το ΠΕΑ Edited Νοέμβριος 20 , 2017 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Μα και εκεί υπάρχουν οι νέοι υπάρχουν και οι παλιοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Κατά τη γνώμη μου και γενικά μιλώντας, η ιστορία του ασυμβίβαστου είναι κάτι που θα πρέπει να καταργηθεί για τους μηχανικούς, όπου ακόμη υπάρχει. Ο μηχανικός έχει όλες τις συνέπειες του νόμου για το αν κάνει πλημμελώς τη δουλειά του λόγω πιθανής μεροληψίας υπέρ κάποιου σε μια μελέτη και συνεπώς γι αυτόν πάντοτε υπάρχουν κυρώσεις. Θεωρώ ότι το ασυμβίβαστο στερεί την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος κάτι που ενδεχομένως να απαγορεύεται και από διατάξεις και αποφάσεις της ΕυρωπαΙκής Ένωσης και διατάξεων των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Για το ερώτημα του συναδέλφου ισχύει ότι αναφέρει ο συνάδελφος ΚΑΝΑ (με τις καλημέρες μου)--"Δεν ισχύει ούτε ίσχυσε ποτέ το ασυμβίβαστο περί συγγένειας κλπ για τις εντάξεις στους διάφορους νόμους αυθαιρέτων" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beleriant Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι. Πελάτης έχει τακτοποιήσει ημιυπαίθριο με με τον ν. 3843. Μου ζητάει βεβαίωση για μεταβίβαση με βάση τον ν. 4495. Είδα πως στο 4495 υπάρχει διαδικασία καταβολής 100€ για την οριστική εξαίρεση από κατεδάφιση. Είναι απαραίτητο να την πραγματοποιήσω για να βγάλω τη βεβαίωση κατά τη γνώμη σας ή αρκεί να γράψω στην τεχνική έκθεση πως έχει γίνει τακτοποίηση με τον ν, 3843 κ.τ.λ. ; Edited Φεβρουάριος 22 , 2018 by Beleriant Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrosaval Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2018 Συνάδελφοι , σε Αγροτεμαχιο υπάρχει Πηγαδι πέτρινο για το οποίο έχω στα χέρια μου τον αριθμό ΕΜΣΥ. Δίνω βεβαίωση αδόμητου ή να χρεώσω έναν αναλυτικό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα