architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 ολα κανονικά...καθώς και πάλι η απλή βεβαίωση είναι μεσα απο το σύστημα του ΤΕΕ Μην τα αναμασάμε... έχουμε χιλιοαναφέρει τους λόγους που: ΒΕΒΑΙΩΣΗ = ΑΠΥ + ΦΠΑ
stavrosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 (edited) παιδες συγχωρέστε με.....ειμαι πολυ ζαλισμένος....και δεν διαβασα προσεκτικα! μαλωστε με αν θελετε έχετε δικιο.... οχι τσμεδε και τα σχετικα΄.... ναι μονο απυ με το φπα και αν κανεις θελει, που δεν θελει, φεμ. αλλά βασικά ΑΠΥ+ΦΠΑ δικαιούμαστε να κανουμε λαθος με τόσα πολλά στο κεφάλι μας? Edited Μάρτιος 9 , 2012 by stavrosa
sdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Νομίζω ο ΓΟΚ δίνει δικαίωμα απόκλισης της διάστασης του κτιρίου από τα σχέδια έως 2% αλλά μέχρι 10 εκατοστά.
soundholics Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δεν υπάρχει πρόβλημα stavrosa_ Εξάλλου τρέχουν τόσα πολλά πάνω από το κεφάλι μας.
Niko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 παιδες συγχωρέστε με.....ειμαι πολυ ζαλισμένος....και δεν διαβασα προσεκτικα! μαλωστε με αν θελετε έχετε δικιο.... οχι τσμεδε και τα σχετικα΄.... ναι μονο απυ με το φπα και αν κανεις θελει, που δεν θελει, φεμ. αλλά βασικά ΑΠΥ+ΦΠΑ δικαιούμαστε να κανουμε λαθος με τόσα πολλά στο κεφάλι μας? ΠΡΟΣΕΧΕ!!! Από τη στιγμή που κόβεις ΑΠΥ, υποχρεούσε να προκαταβάλεις το φόρο σου (ΦΕΜ) θες δε θες!
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 από πότε ισχύει αυτό; ΦΕΜ ορίζεται πως κοβεις όταν η μελέτη-επίβλεψη εγκρίνεται από κάποια υπηρεσία
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 (edited) Νομίζω ο ΓΟΚ δίνει δικαίωμα απόκλισης της διάστασης του κτιρίου από τα σχέδια έως 2% αλλά μέχρι 10 εκατοστά. Ο ΓΟΚ δεν το γράφει. Το μόνο που έχω βρει είναι στην ΥΑ οικ//2004 (ΥΑ οικ. 7587 ΦΕΚ Β 372 2004): Παραβάσεις που δύνανται να εξαιρεθούν της κατεδάφισης (άρ. 9 παρ. 8 του Ν. 1512/85), για μικροπαραβάσεις σχετικές με το άρθρο 22 του ΓΟΚ, όπου και πάλι πρέπει πρέπει να εκδοθεί απόφαση εξαίρεσης που εκδίδεται από τον Προϊστάμενο της Πολεοδομικής Υπηρεσίας ή από το Νομάρχη, μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου. Αλλά και εκεί δεν λέει για 2% κλπ καλούδια... υ.γ. Σωστά myri. Edited Μάρτιος 9 , 2012 by Faethon11
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 το γράφει στην παλαιά διάταξη περί διαδικασίας έκδοσης οικοδομικών αδειών ΦΕΚ 795/Δ/1993
achille Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Συνάδελφοι με την προθεσμία υποβολής που είναι 30 Μαρτίου ξέρουμε τι γίνεται; Θα δωθεί παράταση επειδή δεν είναι έτοιμο το σύστημα, ή θα καταθέσουμε τα στοιχεία έντυπα;;;;
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Aντε και να τα καταθέσουμε έντυπα. Σε ποιες υπηρεσίες ????
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα