Evans Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Ο Einstein είχε πει, πως το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα... Αλλά, για το σύμπαν δεν ήταν σίγουρος. Πόσο δίκιο είχε!!!!
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Όχι μόνο άπειρα, αλλά διαστέλλονται κιόλας!!!
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Αν στις εγκεκριμένες τομές δε φαίνεται η αυθαιρεσία (πχ ενας ΗΧ), δλδ δε κόβει τον ΗΧ η τομή, τότε δεν την επισυνάπτουμε;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Από την διατύπωση του ν4014 έχω καταλάβει πως τομή κάνουμε νέα. Το θέμα είναι τι τομή κάνουμε. Όλου του κτιρίου ή μόνο του τακτοποιούμενου χώρου;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Όταν έχουμε άδεια: Χρησιμοποιούμε την μια από τις δύο τομές της οικοδομικής άδειας (σε κάποια θα φαίνεται ο χώρος που θέλουμε). Όταν δεν έχουμε άδεια: Φτιάχνουμε μια νέα τομή
Bolshevikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 (edited) Το θέμα είναι όταν έχουμε άδεια αλλά σε καμια τομη δε φαίνεται ο χώρος που θέλουμε τι γίνεται? Νομίζω ότι το ζητούμενο είναι να φανεί ο αυθαίρετος -τακτοποιημένος χώρος. Δεν ενδιαφέρει όλο το κτίριο. Καλύτερα να περιμένουμε να δούμε πως θα δουλέψει η εφαρμογή της υποβολής γιατί μέχρι στιγμής μόνο θεωρητικά είναι όσα λέμε. Edited Ιούνιος 16 , 2012 by Bolshevikos
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2012 Διαβαζοντας τη συνομιλια σας, μιας και απειχα για καποιον καιρο, εμενα προσωπικα γιατι ΔΕΝ μου δημιουργηθηκαν αποριες διαβαζοντας την "οδηγια" περι διαγραμματος καλυψης...? Μαλλον το αναμενομενο βγαλαν ως οδηγια... Οι αποριες που εχω εγω και καποιες απο αυτες διατυπωθηκαν και παραπανω απο αλλον συναδελφο ειναι αφενος α. τι γινεται με την τομη αν δεν απεικονιζεται η αυθαιρεσια πανω της (κανουμε νεα η δινουμε την παλια?) β. αν αυτη αφορα τον οροφο μας η ολη την οικοδομη γ. αν εχω την υποχρεωση να συνταξω νεα ηλεκτρονικα σχεδια για αυθαιρεσιες τυπου κλεισιματα εξωστων, φαγωματα Η/Χ κλπ ή να αποτυπωσω πανω στα εγκεκριμενα της πολεοδομιας τις παραβασεις και επειτα να τα σκαναρω ολα σε pdf Καλα, για Δελτια Δομικης Τρωτοτητας, τεχνικες εκθεσεις κλπ ουτε λογος... Αν και δεν περιμενω να ζητηθουν ουδεποτε αυτα τα σχεδια και τα στοιχεια... Το πολυ πολυ μια ΥΔ του Μηχανικου οτι υπαρχουνε στην κατοχη του και θα παραδοθουν οταν ζητηθουν και τελος! Προσωπικη εκτιμηση παντοτε
bnn7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Inzaghi!Κάποιο τρικ θα σκαρφιστούν για να στείλουμε ένα δύο σχέδια και τίποτα άλλο..αλλά και αυτά άγνωστο πώς και πότε..
kosbar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Διαβαζοντας τη συνομιλια σας, μιας και απειχα για καποιον καιρο, εμενα προσωπικα γιατι ΔΕΝ μου δημιουργηθηκαν αποριες διαβαζοντας την "οδηγια" περι διαγραμματος καλυψης...? Μαλλον το αναμενομενο βγαλαν ως οδηγια... Πως θα περάσετε τα νέα διαγράμματα κάλυψης πάνω στα υπάρχοντα? Με το !!!!χέρι!!!!?
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 1. Nαι με το χερι 2. Σκαναροντας το αρχικο σε tiff, περνωντας το στο autocad και πατωντας τις γραμμες απο πανω, αφου εχεις ρυθμισει την κλιμακα... Δηλαδη αμα δεν βρεις την κατοψη σε ηλεκτρονικη μορφη και ειναι 1 στρεμμα πλακα, θα την ξαναπερασεις απο την αρχη για να δειξεις μισο τετραγωνικο φωταγωγο που εκλεισε μεσα στον ογκο? Επιλογη σου ειναι αλλα δε νομιζω να το εκανα... Στην τελικη διπλα βαζεις δικο σου πινακακι, εσυ αναλαμβανεις την ευθυνη των οσων υπογραφεις και σφραγιζεις, ειτε ειναι με το χερι ειτε ηλεκτρονικα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα