LEO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 sorry παιδιά λάθος ... Μη βαράτε... Δεν υπάρχει λόγος άγχους και πίεσης ας φιλτράρουμε σωστά τα data μας και το πολυμήχανο μυαλό μας θα μας οδηγήσει στην σωστή τεκμηρίωση τους.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (edited) συμφωνω με LEO ΚΑΙ συγχωρω efoula Edited Ιούνιος 19 , 2012 by mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 για αντίγραφα από χαρτί πρέπει να εξασφαλίζεται η αναγνωσιμότητα των αρχείων όπως στο πρωτότυπό τους και αν πρόκειται για ηλεκτρονικά αρχεία π.χ. για αρχείο από Αutocad που το βγάζεις σε Pdf πρέπει να έχει επιλογές ανάλυσης και ιδεατό μέγεθος χαρτιού ανάλογα με την εκτύπωση που θα γινόταν αν η υποβολή γινόταν σε χαρτί. Άρα αφού τα αρχεία θα βγούν από ACAD πχ σε pdf, δεν θέλει σφραγίδα υπογραφή. Σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetroS_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Άρα αφού τα αρχεία θα βγούν από ACAD πχ σε pdf, δεν θέλει σφραγίδα υπογραφή. Σωστά; Σωστα????? Την ίδια ερώτηση έχω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Πουθενα μέσα στο νόμο δε λέει για σφραγίδα μηχανικού στα σχέδια. Από τη στιγμή που τα στέλνεις με ευθύνη σου μέσα από το σύστημα τότε είσαι και υπόλογος σε ότι στέλνεις και αφορά εσένα ως μηχανικό, πέρα δλδ από τις ΥΔ του ιδιοκτήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (edited) Ακριβώς. Εγώ το έλεγα από την αρχή του νόμου.... Αλλά γράφουν στο τέλος της 2.2 κάτι για υπογραφές μελετών.... Έχει κανέναν τα αρχείο με επεξεργάσιμη γραμματοσειρά; Edited Ιούνιος 19 , 2012 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Αν ο μηχανικός είναι και ιδιοκτήτης τότε θα κάνει ΥΔ ανάθεσης στον εαυτό του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gedrag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (edited) Μια γνώμη θα ήθελα . Αν για τις αυθαιρεσίες υποβάλλω καινούργια σχέδια (Κάτοψη , τομή , διάγραμμα κάλυψης ) ηλεκτρονικά , θα πρέπει στα στοιχεία οικοδομικής άδειας να υποβληθούν και τα σχέδια (Κάτοψη , τομή , διάγραμμα κάλυψης ) της αδείας σκαναρισμένα ? Και εγώ την ίδια απορία έχω. Καμία γνώμη?? Καλύφθηκα και από προηγούμενες απαντήσεις πάντως... Edited Ιούνιος 19 , 2012 by gedrag Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 σε συνεχεια του post του thodori4,για απαλλαγη αμοιβων τηρειται η παλια διαδικασια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Ακριβώς. Εγώ το έλεγα από την αρχή του νόμου.... Αλλά γράφουν στο τέλος της 2.2 κάτι για υπογραφές μελετών.... Έχει κανέναν τα αρχείο με επεξεργάσιμη γραμματοσειρά; ΓΙα στατική επάρκεια, για τις τεχνικές εκθέσεις, για ΔΔΤ, την υποβολή της δήλωσης, για το τοπογραφικό... Αλλά και να θέλει τη σκανάρεις όπως είπε και κάποιος άλλος και την περνάς στο AUTOCAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα