ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 (edited) Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω ψιλομπερδευτεί..... 1. τελικά το δελτίο δομικής τρωτότητας έχει οριστικοποιηθεί (σαν μορφή). Υπάρχει κάπου επίσημα; 2. Γιατί στο τεε δεν μπορώ να προσθέσω (ανεβάσω) αρχεία; Κάνω κλικ στο εικονίδιο και δεν γίνεται τίποτα. Είναι ακόμα ανενεργό το σύστημα? 3. Τελικά κάνουμε 2 τεχνικές εκθέσεις; Μία για τη παρ 2 β και μία για τη 2.β αα? Δες κι αυτά: http://www.michaniko...%CE%B1%CE%B9-3/ Περιμένουμε τις αναλυτικές οδηγίες.... Edited Ιούνιος 25 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Έχεις δηλώσει αριθμό ορόφων; μόνο τότε ξελκεοδώνει και αφού επιλέξεις το ΔΔΤ της κατηγορίας που ανηκεις.
michalisp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 (edited) Ναι...το έκανα και δουλεψε. Ευχαριστώ πολύ Και μία τελευταία απορία. Σε εκτός σχεδίου μη αρτιο μη οικοδομήσιμο τακτοποιώ οικία και στα απαιτούμενα αρχεία μου εμφανίζει διαγραμμα κάλυψης, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει? Edited Ιούνιος 25 , 2012 by michalisp
kontegr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 σε όλους τις ίδιες μπούρδες βγάζει... μάλλον δουλεύει σε πυλοτική μορφή μέχρι νεοτέρας αναβάθμισης...
dora22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 (edited) Αφου ηδη εχουν αναφερει οτι ειναι σε δοκιμαστικη λειτουργια.Τα παραθετω.. Το ΤΕΕ πρότεινε και το ΥΠΕΚΑ συμφώνησε να εκδοθεί εγκύκλιος που αφορά ειδικά πρότυπα “δελτίων τρωτότητας των κτηρίων", αναλόγως της κατηγορίας τους. Το ΤΕΕ πρόκειται να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης για το λογισμικό σύστημα και για ότι άλλο τυχόν απαιτηθεί. Συμφωνήθηκαν η δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος και η άμεση έκδοση οδηγίας από το ΥΠΕΚΑ για το προβλεπόμενο διάγραμμα κάλυψης των προς εξέταση κτιρίων, όπως ορίζεται από το νόμο ανάλογα με τις κατηγορίες κτιρίων. Στόχος είναι να μην υπάρχουν προβλήματα από ασάφειες και ερμηνείες και τα στοιχεία να συμπεριληφθούν στο ηλεκτρονικό σύστημα κατά την δοκιμαστική λειτουργία. Σημειώνεται ότι κατά τη δεύτερη φάση θα δοθεί πρόσβαση στις υπηρεσίες δόμησης της χώρας και τους αρμόδιους υπαλλήλους, προς διευκόλυνση υλοποίησης ελέγχων και εξυπηρέτησης των πολιτών, ενώ το ΤΕΕ θα προετοιμάσει ενημερωτικές ημερίδες για τα στελέχη των υπηρεσιών δόμησης.¨" Edited Ιούνιος 25 , 2012 by dora22
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Σημειώνεται ότι κατά τη δεύτερη φάση θα δοθεί πρόσβαση στις υπηρεσίες δόμησης της χώρας και τους αρμόδιους υπαλλήλους, προς διευκόλυνση υλοποίησης ελέγχων και εξυπηρέτησης των πολιτών, ενώ το ΤΕΕ θα προετοιμάσει ενημερωτικές ημερίδες για τα στελέχη των υπηρεσιών δόμησης.¨" ....χαιρέτα μου τον πλάτανο!!!!
renaL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 (edited) Συνάδερφοι, εσείς ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για να ενώσετε pdf? Γίνεται μέσα από το photoshop? Edited Ιούνιος 25 , 2012 by renaL
PetroS_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 free http://www.pdfill.com/download.html
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Συνάδερφοι, εσείς ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για να ενώσετε pdf? Γίνεται μέσα από το photoshop? Εγω το adobe acrobat.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Το καλύτερο από όσα free έχω δει είναι το pdfill που αναφέρει και ο PetroS_. Υπάρχουν βέβαια και τα bullzip pdf (αρκετά καλό) primo pdf cute pdf pdf995
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα