kakallia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Όταν υπάρχει άδεια λυομένου, κατασκευάστηκε όμως κάτι άλλο, θα βάλουμε τα σχέδια της άδειας, αλλά και τα πραγματικά? Διάγραμμα κάλυψης θα μπει ακόμα και αν δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο?
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Εγώ όπου είναι απλές περιπτώσεις σχεδιάζω πάνω στα της ΟΑ. Όπου είναι πολύπλοκες, σχεδιάζω σε ωτοκαντ και βαζω μαζί και τα εγκεκριμένα στο ίδιο σχέδιο, για να φαίνεται η διαφορά.
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Εγώ λέω να επεξεργάζομαι το εγκεκριμένο στο φωτοσοπ π.χ. να αφαιρέσω τη διαγράμμιση από ένα μπαλκόνι και να δουλεύω πάνω σε αυτό. Θα στέλνω και το εγκεκριμένο μόνο του χωρίς επεξεργασία.
sof2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 To ΦΕΜ γιατί στα απαιτούμενα σχεδια το έχει ανενεργο? Αποδεικτικά παλαιότητας που μπαίνουν?
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Τα νήματα έχουν γίνει πλέον κουραστικά, επαναλαμβάνονται τα ίδια συνέχεια.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Συνάδελφοι, πριν ρωτήσουμε κάτι, ας διαβάσουμε τα προηγούμενα κι αν δεν μας καλύψουν, τότε το κάνουμε.....
Largy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 εχεις δικιο, αλλα 100 σελιδες ειναι πολλες! Τεσπα μετα την σελ. 85 (κατα την γνωμη μου παντα) αρχιζει το ζουμι
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 To ΦΕΜ γιατί στα απαιτούμενα σχεδια το έχει ανενεργο? Αποδεικτικά παλαιότητας που μπαίνουν? Υπονοεί ότι αν θέλεις μπορείς και να μην το στείλεις (δεν το θεωρούν απαραίτητο). Εγώ το στέλνω. Τα αποδεικτικά παλαιότητας μπαίνουν μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση του ιδιοκτήτη.
kontegr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 (edited) Μέχρι πόσα διαφορετικά αρχεία μπορούμε να υποβάλλουμε ανα κατηγορία ????? ρωτώ γιατί στην Υ.Δ. ιδιοκτήτη που μπαίνουν και τα αρχεία παλαιότητας ίσως απαιτούνται αρκετά διαφορετικά αρχεία... (δεν έχω δοκιμάσει να βάλω τπτ ακόμα) Edited Ιούνιος 27 , 2012 by kontegr
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Βάζεις ΟΣΑ θέλεις, αρκεί το καθένα να είναι <20Μb.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα