ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 σωστά έχεις την εντύπωση, δεν κάνεις λάθος, έτσι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
γ.ταφ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Ευχαριστώ ΚΑΝΑ για την επιβεβαίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 παιδια μηπως ξερετε κατι για το #1206# και το #1219#? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 παιδια παντως και εγω ακομα δεν ασχολουμαι και νομιζω καλο ειναι και οι υπολοιποι να μην ασχολησθε αφηστε να βγουν και οι υπολοιπες οδηγιες και βλεπουμε.....γνωμη μαζευουμε οτι απαιτουμενο εγγραφο χρειαζεται και απο σεπτεμβριο με καθαρο μυαλο και ξεκουραστοι αρχιζουμε δυναμικα να καταθετουμε......δεν θα πεθανουμε κιολλας επειδη καποιοι δεν κανουν καλα την δουλεια τους......αυτα σκεπτομαστε διακοπες αρκετα κουραστηκαμε φετος με τις %$#$#@.... διαφωνει κανεις?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 συμφωνω απολυτως γιαννη.ολοι στα τυφλα παμε..εγω πρωτη φορα στη ζωη μου αισθανομαι να βαδιζω χωρις να ειμαι σιγορη γιαυτο που κανω.αποριες παντου.μαλλον φταιει η ηλεκτρονικη διακυβερνηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Προσαρμοστικότητα, πεποίθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις, μελέτη, συνεχής ενασχόληση, επαγγελματισμός, ενημέρωση, παιδεία κ.λπ. (αυτά χρειάζονται)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 γεια σου βρε ιασωνα.....ολα αυτα συν κατι αυτονοητο το οποιο λειπει οργανωμενο και αξιοπιστο κρατος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 ..... οργανωμένο και αξιόπιστο κράτος!!! Δεν έχουμε, δεν μας αξίζει, δεν πρόκειται ν' αποκτήσουμε στο απώτερο μέλλον!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.styl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Συγγνώμη Ιάσονα αλλά θα διαφωνήσω Η λογική και η σχετική πλύση εγκεφάλου, πως έχουμε το κράτος που μας αξίζει, πρέπει να πάψει ή να παυθεί από εμάς τους ίδιους .... Υ.Γ. Ξεκίνησα ζητώντας συγγνώμη γιατί καιρό τώρα σε ''παρακολουθώ'' και σέβομαι και εκτιμώ τα όσα γράφεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Παρακαλώ , επιστρέφουμε στο θέμα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα