yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά! Για όλες τις παρατάσεις του 4014 η κατάθεση δικαιολογητικών της Β φάσης έχει πάει έως τις 30/6/2013. Καλημέρα soundholics, μαζί γράφαμε.. Edited Ιανουάριος 3 , 2013 by yian
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Καλημερα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Θελω να αρχισω - για 1η μου φορα - να ανεβαζω απαιτουμενα αρχεια της Β' φασης. Απ'οτι καταλαβα, πρεπει να συμπληρωσω αυτο το "ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΟΡΟΦΩΝ" Ποιο απο το 10.000 σχετικα εγγραφα πρεπει να συμβουλευτω για να καταλαβω αν πρεπει να συμπεριλαβω το υπογειο κλπ κλπ.?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Clemenza, βάλε ότι θέλεις τώρα ώστε να σου επιτραπεί η εισαγωγή αρχείων και μετά, όταν νομοθετηθεί το ΔΔΤ, το διορθώνεις με το σωστό...
bagg21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Καλησπέρα.. ελπίζω να μην είναι άκαιρη και άτοπη η ερώτηση μου.. Ξέρετε μέχρι ποια φάση ακριβώς μπορούμε να αλλάζουμε τα φύλλα καταγραφής? Μέχρι και την καταβολή της 1ης δόσης του προστίμου? Ευχαριστώ...
Largy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 μπορεις να τα αλλαξεις οποτε θες, ακομα και μετα την ολοκληρωμενη υπαγωγη. Απλα κανεις αιτηση για "ανοιγμα" και επαλαμβανεις τη διαδικασια
mark petrop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 μπορώ να κάνω ολοκληρωμένη υπαγωγή χωρίς να καταθέσω το δελτίο τρωτότητας τώρα?
c-argy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Συνάδελφοι καλή χρονιά εύχομαι με υγεία πάνω απο όλα. Έχει κάνει κάποιος ανανέωση της βεβαίωσης επειδή πέρασαν 2 μήνες απο την αυτοψία?
antnatal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 κανονικά πρέπει να ξαναδηλώσεις το ακίνητο από την αρχή (χωρίς να πληρώσεις πρόστιμα φυσικά, απλή έκδοση βεβαίωσης). αυτό που δεν ξέρω είναι αν κανείς έχει επιχειρήσει και αν γίνεται να ανοίξει τη δήλωση, να αλλάξει ημερ/νία αυτοψίας και να ξανατυπώσει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα