gtho Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Τον αναλυτικο προυπολογισμο για τις λοιπες παραβασεις ειναι υποχρεωτικο να τον ανεβασουμε;
kontegr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Καλό θα ναι να τον επικολλήσεις στην τεχνική έκθεση, εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω.
xanxan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (edited) Ευχαριστώ κι εγώ. ΟΚ, το επικολλώ στην Τεχνική Εκθεση. Είναι όμως σε word, ενω το σύστημα ζητάει PDF.Και μη μου πεις ν' αρχίσω να σκανάρω και τις Τεχνικές Εκθέσεις... Edited Σεπτέμβριος 23 , 2013 by xanxan
jja Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Αυτό δεν το κατάλαβα. Μετάτρεψε το και αυτό σε pdf
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Καλό είναι όλα τα έγγραφα, σχέδια κ.λπ. που ανεβάζουμε να είναι σε μορφή pdf. Ο αναλυτικός προϋπολογισμός (αφού σφραγιστεί και υπογραφεί) ανεβαίνει ως δεύτερο αρχείο pdf μαζί με την τεχνική έκθεση του μηχανικού.
xanxan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Αφελής ερώτηση: Πως μετατρέπω τα word -exel σε pdf χωρίς να χρειαστεί να σκανάρω?
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δεν έχει "save as -> τύπος αρχείου -> pdf" το office σου?
xanxan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Όχι, δεν υπάρχει ο τύπος αρχείου pdf στα αρχεία του office
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα