ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 πολύ σωστός ο Faethon (ίσως μόνο με το δώμα να έχεις κάποιο πρόβλημα)
gedrag Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Πάντως εγώ προτίθεμαι σε περίπτωση που έχω άδεια, στα απαιτούμενα της αδείας (τοπογραφικό, ρυμοτομικό, κατόψεις αδείας, ίσως και Δ.Κ. αδείας) να τα ανεβάσω σκαναρισμένα σε pdf και σε ότι αφορά στα ''νέα'' σχέδια όπου θα φαίνονται ουσιαστικά οι αυθαιρεσίες να τα ξανασχεδιάσω σε AutoCad (κατόψεις, τομές εννοείται σε 1:50 όλα) και το δε ενημερωμένο ΔΚ (καθ΄υπόδειξη του ΥΠΕΚΑ) να το κάνω ''στο χέρι επάνω στο παλιό της αδείας ΔΚ με πινακάκι, σφραγίδα, υπογραφή'', σκανάρισμα σε pdf και ανέβασμα στο σύστημα. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά την τεχνική έκθεση (αυτή που περιγράφει τις αυθαιρεσίες και όχι αυτή του ΔΔΤΦΟ), άρθρο 24, παραγραφοσ 2β του νόμου 4014: (...και από τεχνική έκθεση που συμπληρώνεται από αρμόδιο μηχανικό. Στην έκθεση αυτή περιλαμβάνεται η περιγραφή της αυθαίρετης κατασκευής ή της αυθαίρετης χρήσης και το εμβαδόν της και η χρήση της, καθώς και δήλωση για το αν πρόκειται για κατασκευή πρόχειρα κατασκευασμένη (όπως στεγάσεις και επικαλύψεις από λαμαρίνα, σανίδες) από ευτελή υλικά (πρόχειρη κατασκευή). Στην τεχνική έκθεση επισυνάπτονται φωτογραφίες όλων των όψεων της κατασκευής, αντίγραφα του στελέχους, του τοπογραφικού διαγράμματος της αδείας, της κάτοψης του ορόφου....). Tις φωτογραφίες τις ενσωματώνετε στην τεχνική έκθεση ή τις ''ανεβάζετε'' σαν ξεχωριστά αρχεία (και νομίζω σε pdf τις ζητάει αν δεν κάνω λάθος...), στο αντίστοιχο πεδίο για φωτογραφίες? Τέλος, τους αναλυτικούς τους δίνουμε (και πως) ή απλά τους κρατάμε στο αρχείο μας για μελλοντικό έλεγχο?
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Βάλτους μαζί με την τεχνική έκθεση σε ξεχωριστό αρχείο αν επιθυμείς.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Φωτογραφίες, όλων των όψεων, σε ξεχωριστό αρχείο pdf. Αναλυτικός προϋπολογισμός, σε ξεχωριστό αρχείο pdf.
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Η υπ αρ.2α αιτηση του αρθρ 24 του 4014 ποια ειναι ρε παιδια?χρειαζεται να την επισυναψουμε η θεωρειται η ηλεκτρονικη αιτηση?
STAVION Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Αναλυτικούς εγώ δεν θα ανεβάσω όσο ελέγχω και δεν ξεπερνούν τις 5000 € ανα "λοιπή παράβαση". Βαριέμαι και να τους καθαρογράψω... Αν κληθώ να τους προσκομίσω, τότε θα τους φτιάξω.
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 η αιτηση ιδιοκτητη 2α του αρθρ.24 του 4014 χρειαζεται να επισυναφθει ?γιατι εγω νομιζα οτι αρκει η ηλεκτρονικη υποβολη ως αιτηση και ηδη εχω κανει προσωρινη υπαγωγη χωρις να εχω θεωρησει στο κεπ αιτηση ιδιοκτητη.πειραζει λετε?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "αίτηση ιδιοκτήτη". Απαιτούνται δύο "πράγματα", η "Εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη προς τον μηχανικό" και η "Υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη", διαφορετικά δεν προχωράει το σύστημα....
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 ιασονα η εξουσιοδοτηση πρεπει ναναι θεωρημενη στο κεπ?γιατι στο αρθ 24 αναφερεται για το γνησιο της υπογραφης στην αιτηση του ιδιοκτητη και την υπευθυνη δηλωση
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (edited) Χρειάζεται θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή (ΚΕΠ, Αστυνομία, Πρεσβεία, Προξενείο, κ.λπ.). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 θέλουν γνήσιο υπογραφής από δημόσια αρχή για να ισχύουν. Edited Ιούλιος 10 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα