imichos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Επείδη είμαι μπερδεμένος, στις περιπτώσεις όπου υπάρχει οικοδομική άδεια, στην σκαναρισμένη κάτοψη ορόφου σημειώνεται η θέση και το περίγραμμα της αυθαιρεσίας ή αποτυπώνεται κανονικά πλατος τοιχοποιίας, ανοίγματα, έπιπλα ....... κτλ. Ευχαριστώ.
yian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Προσωπικά κάνω κανονική αποτύπωση του χώρου, δηλαδή πάχος τοιχοποιίας - θέση και διαστάσεις ανοιγμάτων - υπόμνημα υπολογισμών εμβαδού υλικών κτλ.
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Υπαρχει ομως η Εγκ. η οποια αναφερει οτι οι αυθαιρεσις σημειωνονται πανω στα σχεδια της ΟΑ. 1
yian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Σωστά, η περίπτωση που ανέφερα παραπάνω αφορά επεκτάσεις που δεν φαίνονται στα εγκεκριμένα. Εάν ο χώρος υπάρχει αποτυπωμένος στα εγκεκριμένα, ένα απλό περίγραμμα με ερυθρά και μια διαγράμμιση, αρκεί.
imichos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δηλάδη αν στον όροφο μιας οικοδομής, σ' ενα διαμέρισμα ο ημ/χ είχε κλείστεί και ο εξώστης είχε γίνει επέκταση δωματίου, ένα απλό περίγραμμα με ερυθρά και μια διαγράμμιση θ' αρκούσε?
imichos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Και στην θέση του παλίου πινακάκι βάζω καινούριο με υπογραφή δικία μου σώστα? Το πρόβλημα μετά είναι στο σκανάρισμα που δυστηχώς θα γίνει ασπρόμαυρο και έτσι δεν θα φαίνεται το περίγραμμα με την διαγράμιση κόκκινο.
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Τα εχουμε ξανασυζητησει. Διαβασε απο την αρχη το παρον θεμα.
johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Εμένα ακόμα δεν μου έχει ξεκαθαριστεί η απορία. Οι δηλώσεις που εχουνε κατατεθεί στο σύστημα και ειναι σε προσωρινή υπαγωγή αλλά το πρόστιμο τους ειναι εξοφλημένο, υπάρχει καποιο deadline για αυτες? Κινδυνεύω να μην μπορώ να της ολοκληρώσω στην κατάσταση που τις έχω αφήσει?
Ellena Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Καλησπέρα, οι δηλώσεις στις οποίες έχει εξοφληθεί το πρόστιμο αλλά είναι σε προσωρινή υπαγωγή πρέπει να μπουν στο νέο νόμο??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα