maximos75 Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 08:08 πμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 08:08 πμ Εγώ τα έστειλα από χθες για να είμαι εντάξει προς το πελάτη μου. θεωρητικά ο φάκελος μου έχει πληρότητα αφού δε μου βγάζει πλέον αριθμό υπολειπόμενων αρχείων, ανεβάζοντας μόνο το ΔΚ καθώς δε θεωρεί ως απαιτούμενη τη κάτοψη που στη τελική μπορεί και να στείλω αφού τα ίδια θα επισημάνω.
spsonis Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 10:28 πμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 10:28 πμ Εγώ τα έστειλα από χθες για να είμαι εντάξει προς το πελάτη μου. θεωρητικά ο φάκελος μου έχει πληρότητα αφού δε μου βγάζει πλέον αριθμό υπολειπόμενων αρχείων, ανεβάζοντας μόνο το ΔΚ καθώς δε θεωρεί ως απαιτούμενη τη κάτοψη που στη τελική μπορεί και να στείλω αφού τα ίδια θα επισημάνω. συναδελφε το εχουμε επισημανει επανειλημενως, οτι μπορει το συστημα να μην απαιτει κατι για πληροτητηα, οπως πχ σχεδια αλλα το απαιτει ο νομος,οποτε ανεβαζεις οτι απαιτειται απο τον αντισυνταγματικο πλεον νομο.
maximos75 Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 11:28 πμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 11:28 πμ (edited) Νομίζω υπήρχε ένα παλιό ένα link αγαπητοί συνάδελφοι με τη λίστα των δικαιολογητικών με ή χωρίς ΟΑ για να δούμε τι λείπει. Το έχετε πρόχειρο ? Edited September 30, 2013 at 11:29 πμ by maximos75
letom Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 12:11 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 12:11 μμ Η μόνη έγκυρη λίστα δικαιολογητικών είναι αυτή του άρθρου 24 του Ν.4014. Αν έχεις ανεβάσει αυτά που ζητάει ο νόμος είσαι εντάξει.
maximos75 Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 12:47 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 12:47 μμ (edited) Στη λίστα αναφέρεται και φύλλο υπολογισμού προστίμου που δεν ανεβάζει κανείς συνάδελφος απ'ότι βλέπω στο φόρουμ και έχω ρωτήσει δις. Στη λίστα αναφέρεται και φύλλο υπολογισμού προστίμου που δεν ανεβάζει κανείς συνάδελφος απ'ότι βλέπω στο φόρουμ και έχω ρωτήσει δις. Επίσης έχετε ανεβάσει το ΦΕΜ ? Edited September 30, 2013 at 01:51 μμ by terry
terry Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 01:53 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 01:53 μμ Μαξιμε Η λιστα ειναι αυτη που εχεις στο συστημα. Γραφει πουθενα φυλλο καταγραφης? --- ΟΧΙ Γραφει πουθενα το ΦΕΜ ως απαιτουμενο για πληροτητα?---- ΟΧΙ
maximos75 Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 01:57 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 01:57 μμ (edited) Συνάδελφε terry...ούτε κάτοψη είναι υποχρεωτική με βάση το σύστημα !....στο νόμο 4014 δε αναφέρει για φύλλο υπολογισμού προστίμου που δεν ανεβάζει σχεδόν κανείς...ή κάποιοι το επισυνάπτουν με την ΤΕ. Στο νόμο επίσης αναφέρεται ως διακιολογητικό και αίτηση του Ιδιοκτήτη καθώς δε γνωρίζαν εξ αρχής αν θα καταθέσουμε τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά ή θα πηγαίναμε στις πολεοδομίες..!! ΥΓ..το ξέρω ότι μπορεί να ρωτάμε/ρωτάω ξεκάθαρα πράγματα αλλά τελικώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι πάντα έτσι καθώς το όλο σύστημα.... είναι για να γελάνε τα τσιμέντα. Edited September 30, 2013 at 02:03 μμ by maximos75
terry Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 02:00 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 02:00 μμ Δεν εχεις αδικο για την κατοψη/τομη. Αλλα το φυλλο καταγραφης ειναι στο ιδιο το συστημα.
maximos75 Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 02:04 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 02:04 μμ Συνάδελφε terry...ούτε κάτοψη είναι υποχρεωτική με βάση το σύστημα !....στο νόμο 4014 δε αναφέρει για φύλλο υπολογισμού προστίμου που δεν ανεβάζει σχεδόν κανείς...ή κάποιοι το επισυνάπτουν με την ΤΕ. Στο νόμο επίσης αναφέρεται ως διακιολογητικό και αίτηση του Ιδιοκτήτη καθώς δε γνωρίζαν εξ αρχής αν θα καταθέσουμε τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά ή θα πηγαίναμε στις πολεοδομίες..!! ΥΓ..το ξέρω ότι μπορεί να ρωτάμε/ρωτάω ξεκάθαρα πράγματα αλλά τελικώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι πάντα έτσι καθώς το όλο σύστημα.... είναι για να γελάνε τα τσιμέντα. Δες και την αίτηση που σου αναφέρω terry !!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 02:51 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 02:51 μμ ..............ούτε κάτοψη είναι υποχρεωτική με βάση το σύστημα ! Είναι με βάση το νόμο. ....στο νόμο 4014 δε αναφέρει για φύλλο υπολογισμού προστίμου που δεν ανεβάζει σχεδόν κανείς...ή κάποιοι το επισυνάπτουν με την ΤΕ. Ανεβάζουν όλοι "ηλεκτρονικά" το φύλλο καταγραφής! Στο νόμο επίσης αναφέρεται ως διακιολογητικό και αίτηση του Ιδιοκτήτη καθώς δε γνωρίζαν εξ αρχής αν θα καταθέσουμε τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά ή θα πηγαίναμε στις πολεοδομίες..!! Επίσης, όλοι την κάνουν "ηλεκτρονικά" όμως. ΥΓ..το ξέρω ότι μπορεί να ρωτάμε/ρωτάω ξεκάθαρα πράγματα αλλά τελικώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι πάντα έτσι καθώς το όλο σύστημα.... είναι για να γελάνε τα τσιμέντα. Έτσι ακριβώς είναι, γελάνε όχι μόνο τα τσιμέντα, αλλά και το ...αμμοχάλικο!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα