Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Εγώ δεν έχω ξεκαθαρίσει αν το ζητούμενο σχέδιο τομής είναι όλης της οικοδομής ή μόνο της ιδιοκτησίας που θα τακτοποιηθεί.
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 αυτού που αποτύπωσες φαντάζομαι ---- εγω το έχω πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να μας δώσουν καμμία οδηγία πλη ίσως για το δελτίο τρωτ΄τητας ΦΟ οπότε έχω φτιαξει τον φακελο όπως κρίνω πως είναι ορθό επειδή θα αργήσουν πολύ να στησουν το συστημα θεωρώ πιθανό να μας βάλουν να τα καταθέσουμε στην πολεοδομία με απλό ΑΠ ή ταχυρομικώς το θεωρώ αδύνατον να καθίσει η πολεοδομία να ελένξει τους φακέλλους διότι καταρχάς δεν έχει τετοια αρμοδιότητα και επειδή ε των πραγμάτων δεν προλαβαίνει
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Και εγώ αυτό πιστεύω αφού το ζητάνε σε 1/100 σημαίνει πως είναι νέο σχέδιο.
eleon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Το δελτίο ελέγχου δομικής τρωτότητας χρειάζεται μία ή δύο υπογραφές και από ποιές ειδικότητες; Στο υπόδειγμα του ΟΑΣΠ φαίνεται ότι πρέπει να υπογράψουν δύο μηχανικοί.
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 προς το παρών δεν έχουν δωσει οδηγίες .... άμα ποτέ δωσουν το ξανασυζητάμε
bnn7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Τελευταία σημερινή ενημέρωση ότι το πιθανότερο είναι όλα τα απαραίτητα που μαζεύουμε να τα καταθέσουμε (άγνωστο πως) όταν θα αρχίσει να λειτουργεί η ηλεκτρονική ταυτότητα των κτιρίων!!
LEO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Τελευταία σημερινή ενημέρωση ότι το πιθανότερο είναι όλα τα απαραίτητα που μαζεύουμε να τα καταθέσουμε (άγνωστο πως) όταν θα αρχίσει να λειτουργεί η ηλεκτρονική ταυτότητα των κτιρίων!! Σε 1 - 2 χρόνια.... Μα είναι δυνατόν να ψηφίζουν νόμους πριν καλά καλά έχουν ταχτοποιήσει τα λειτουργικά θέματα του;
bnn7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Φυσικά και γίνεται...στην Ελλάδα είμαστε!! Πρώτα χτίζουμε σπίτια και μετα χαράζουμε και φτιάχνουμε τους δρόμους!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Μην αγχώνεστε! Κάποια υποτυπώδη "βλακεία" θα φτιάξουν για να τα δέχονται, εκεί γύρω στο Σεπτέμβριο!
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Το 1:100 της τομής ..... ρε παιδιά μήπως μπερδεύτηκαν με το 1:100 της σχηματικής τομής που βάζουμε στο Δ. Κάλυψης ? Αν θέλει σχέδιο τομής το λογικό είναι σε 1:50. Eγώ θέλω να μου πείτε το "..αντίγραφο της εγκεκριμένης κάτοψης στο οποίο εμφαίνεται η θέση του αυθαιρέτου.." τι σημαίνει . Θα σχεδιάσω πάνω στο χαρτί την υπέρβαση αλά 3843 ??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα