Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Άρα συμφωνούμε και δεν χρειάζεται να κάνει τροποποίηση του Ε9 για να πάει σε Β' φάση.

Αν θέλει να το κάνει ας το κάνει αργότερα.....

Τι να πω κι εγώ, ένας δεν το αναφέρει καν στο Ε9 του....

• Απαντήσεις 2,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Τα BBQ με το νεο ΓΟΚ θα είναι ελεύθερα.Αν η κατασκευή είναι μικρή δες μήπως μπορείς να μην το δηλώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι τα ΒΒQ υπάρχει περίπτωση να μην απαιτείται πλέον να δηλωθούν σαν λοιπές παραβάσεις;

Δημοσιεύτηκε

Σε εκτός σχεδίου μην τα δηλώνετε τα BBQ εκτός και είναι κάτω από σκέπαστρο οπότε δηλώνουμε το σκέπαστρο.

Δημοσιεύτηκε

Ποια BBQ βρε συνάδερφοι??? Εάν δεν είναι χτισμένη ψησταριά - φούρνος εγώ δεν βάζω τέτοιες μλκς. Όπως είχα πει και πολύ παλιά, αν είναι έτσι, ας βάλουμε και την πέτρινη βρύση της αυλής!!!

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα δηλαδή αν φαίνονται τα BBQ στις φωτογραφίες;

Πρόβλημα σαφώς και υπάρχει!

Αλλά είναι "βλακεία" να δηλώνεις το 1Χ1 BBQ του κάθε "ανθρωπάκου". Δεν τα δηλώνουμε και αυτά κι άλλες αντίστοιχες μικροαυθαιρεσίες. Ταυτοχρόνως είμαστε πολύ προσεκτικοί στις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε...

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλημέρα.

Κανένα νέο για παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών β' φάσης?

Ή άνοιξε το σύστημα υποβολής του ΤΕΕ και εγώ αγρόν ηγόραζα....

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Περιμένουμε...........

Μάλλον για πολύ ακόμα.

Μάλλον από .....Σεπτέμβριο!

Δημοσιεύτηκε

Λογικά απαιτούνται και φωτογραφίες των λοιπών παραβάσεων ή μόνο των όψεων της κατασκευής; Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.