myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 (edited) πουθενα στο γραφείο τα έχω έτοιμα σε έναν φακελλο για κάθε υπόθεση και έχω σκανάρει και όλα τα εγγραφα και σχέδια Edited Μάρτιος 17 , 2012 by myri
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Το ίδιο και εγώ...ετοιμάζω τις Τεχνικές Εκθέσεις, εκ νέου Διάγραμμα Κάλυψης παντού και σχέδια αποτύπωσης όπου χρειάζονται. Τα υπόλοιπα σε αναμονή αλλά με καλή αρχειοθέτηση ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ άμεσα όποτε ζητηθούν. Για Δελτίο Δομικής Τρωτότητας έχω αρχίσει να καλοκοιτάω την πρόταση ΔΕ.ΔΟ.Τ.Α. (Δελτίο Δομικής Τρωτότητας Αυθαιρέτου) που έχει προταθεί από ΤΕΕ-ΟΑΣΠ και υπάρχει και εδώ: http://www.spme.gr/uploads/File/DEDOTA/DEDOTA.pdf Νομίζω είναι αρκετά ενδιαφέρον. 2
eleon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Δηλαδή το δελτίο δομικής τρωτότητας υπογράφεται μόνο από πολιτικό μηχανικό; Σε σχετική ερώτησή μου στο ΤΕΕ μου απάντησαν ότι δεν είναι απαραίτητο αφού δεν είναι στατική μελέτη. Γνωρίζετε κάτι επίσημο σχετικά μ' αυτό;
korallpan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 καλημέρα συνάδελφοι! επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μας ενημερώσουν επισήμως ποτέ, τελικά με ποιόν τρόπο πρέπει να ολοκληρώνουμε τα σχέδια μας για τη Β' φάση, όταν αυτή ανοιξεί; πρέπει μα δουλεύουμε πάνω σε σκαναρισμένα αντίγραφα των σχεδίων της αδείας ή κάνουμε νέα εξ αρχής; αναφέρεται κάπου ο τρόπος αυτός και τι πρέπει να κάνουμε; παρακαλώ για την άποψη σας.. ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Ακόμα κανένας δεν έχει πει επισήμως τίποτα!
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δηλαδή το δελτίο δομικής τρωτότητας υπογράφεται μόνο από πολιτικό μηχανικό; πες του Στυλιανίδη να κοιμάται με αυτό το πλευρο
korallpan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 επομένως τι ακριβώς κάνουμε εμείς αν δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να περιμένουμε ;;;; αν κάνουμε τα πάντα από την αρχή και θελήσουν να έχουν και τα παλαιά σχέδια σαν υπόβαθρο τι κάνουμε; αρκεί άραγε να σημειώσουμε πάνω στα εγκεκριμένα τις αυθαιρεσίες ;;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Προσωπικά σημειώνω (με διαφορετικό χρώμα π.χ. κόκκινο) πάνω στα εγκεκριμένα όλες τις αυθαιρεσίες. Σφραγίζω και υπογράφω δίπλα στις "σημειώσεις" μου. Τα βάζω σε ένα φάκελο και ...κάθονται!!! Ελπίζω να μην ..."αραχνιάσουν".
korallpan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 για φαντάσου να μας ζητήσουν εκ νέου σχέδια με τις αυθαιρεσίες αλλά σε νέα κάτοψη... αυτό φοβάμαι και δεν ξέρω πως να αρχίσω να καταγράφω τις περιπτώσεις μου.. δεν είναι τρόπος να περιμένουμε να μας πουν τι να κάνουμε, αν μας πούνε ποτέ βέβαια...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα