CICONO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Στην περιπτωση που παμε για νομιμοποιηση με εκδοση αδειας υποχρεουμαστε να υποβαλλουμε τα σχεδια;
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Για τις αμοιβές που είναι πάνω από 1500€ μαζί με το ΦΠΑ είναι φορολογικός νόμος-διάταξη να περνάνε από τράπεζα (όχι πολεοδομικός νόμος αμοιβών) Προλαβαίνεις. Ναι, έτσι είναι. Δε διαφωνώ. Όμως ο φορολογικός νόμος δεν υποχρεώνει την κατάθεση σε λογαριασμό όψεως νομίζω (μπορεί να είναι και ταμιευτηρίου σε οποιαδήποτε τράπεζα), πολύ περισσότερο δε, δεν προκύπτει η δικαιοδοσία του ΤΕΕ να ελέγχει τέτοιο φορολογικό θέμα (μέσω υποβολής του παραστατικού κατάθεσης στο ηλεκτρονικό σύστημα δηλαδή).
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Σε οποιαδηποτε τραπεζα φυσικα ή πληρωμη με επιταγη..!!!!
thalia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Άρα αν η κατάθεση έχει γίνει σε οποιαδήποτε τράπεζα δεν έχουμε πρόβλημα? Τσάμπα αγχώθηκα!
kakallia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (edited) Σε εκτός σχεδίου, μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, με άδεια λυομένου, που δεν πραγματοποιήθηκε και τακτοποιούμε τώρα την πραγματική κατασκευή, θα δώσουμε τη νέα κάτοψη και καθόλου Διάγραμμα κάλυψης. Σωστά? Επίσης για να καταθέσω μόνο εισφορές τεε, πρέπει στη συμφωνηθείσα να βάλω 0, ώστε να βγάλει εντολή μόνο για τεε? Τώρα με τις οδηγίες περί σχεδίων πάνω στα εγκεκριμένα, τελικά βάζουμε και αμοιβές αποτύπωσης σε ότι έχει άδεια ή όχι, όπως κάναμε και στον 3843? Επίσης σε περιπτώσεις που έχουν μόνο μια παράβαση ή μόνο διαμερισμάτωση, τι δίνουμε? Edited Ιούνιος 21 , 2012 by kakallia
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Φίλοι μου καλημέρα κοιταξα λιγο τις προσαρμογες στο συστημα των δηλωσεων και εχω την απορια, στον αριθμο οροφων κτιριου, που αναφερει, θα βαλουμε και pilotis και υπογεια ή όχι;
ankiousis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Στην περιπτωση που παμε για νομιμοποιηση με εκδοση αδειας υποχρεουμαστε να υποβαλλουμε τα σχεδια; θα τα υποβάλεις αφου βγει η αδεια.Το θεμα ειναι οταν εχουμε τακτοποιηση και νομιμοποιηση μαζι τι κανουμε?
kosbar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Συμπεραίνω ότι αν για τις αυθαιρεσίες υποβάλλω καινούργια σχέδια (Κάτοψη , τομή , διάγραμμα κάλυψης ) ηλεκτρονικά , θα πρέπει στα στοιχεία οικοδομικής άδειας να υποβληθούν και τα σχέδια (Κάτοψη , διάγραμμα κάλυψης ) της αδείας σκαναρισμένα . Συμφωνείτε ?
Kapa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Συμπεραίνω ότι αν για τις αυθαιρεσίες υποβάλλω καινούργια σχέδια (Κάτοψη , τομή , διάγραμμα κάλυψης ) ηλεκτρονικά , θα πρέπει στα στοιχεία οικοδομικής άδειας να υποβληθούν και τα σχέδια (Κάτοψη , διάγραμμα κάλυψης ) της αδείας σκαναρισμένα . Συμφωνείτε ? Συμφωνώ.....εγώ σε περίπτωση που είχα τα σχέδια της αδείας σε ηλεκτρονική μορφή (γιατί ήταν δική μου μελέτη) έτσι θα το κάνω....
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Επιπλέον απορίες. 1. Το δελτίο τρωτότητας θέλει υπογραφή από 1 ή 2 μηχανικούς; 2. Όταν θέλουμε να υποβάλουμε αρχεία, μεταξύ των άλλων, ζητάει αίτηση από ιδιοκτήτη. Μήπως εννοεί την εξουσιοδότηση στον μηχανικό; 3. Για τις υπεύθυνες δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις κ.α. τα οποία υπογράφει ο ιδιοκτήτης απαιτείται γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ ή αλλού; 4. Όταν συμπληρώνουμε σε υπάρχοντα σχέδια (π.χ. κατόψεις, τομές, ΔΚ) χρειάζεται δίπλα σφραγίδα-υπογραφή;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα