tpanag Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 (edited) Γιατί στο σύστημα δηλώνεις συμφωνειθήσα αμοιβή και πολύ φοβάμαι ότι το ΤΕΕ δεν θα αφήσει τόσο απλά αυτό το 2%. Και τι θα κάνει δηλαδή; Θα ακυρώσει την εκδοθείσα βεβαίωση αφού γίνει η μεταβίβαση και η οποία βεβαίωση λήγει σε 2 μήνες ούτως ή άλλως, μετά από κανα χρόνο,ή θα έρθει να μου κάνει κατάσχεση στην ακίνητη περιουσία μου αν δεν το πληρώσω; Για να σοβαρευονται λέω εγώ. Τελείωσαν αυτά. Το ΤΕΕ απέτυχε οικτρά πλέον στον έναν από τους ρόλους του που ήταν να διασφαλίζει την τάξη. Ξεφτιλίστηκε, διαπομπεύθηκε και παραλίγο να οδηγήσει στον εξευτελισμό και τα μέλη του με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του. Από σήμερα και πλέον, ή θα διαλυθεί το μαγαζί, ή θα περιοριστεί απλά και μόνο στον έτερο ρόλο του τεχνικού συμβούλου. Και ας φροντίσει να τον ασκήσει και καλά αυτό τον ρόλο γιατί δε βλέπω να έχει μέλλον ούτε εκεί αν αποτύχει και εκεί. Όταν ο "νταβατζής" αποδεικνύεται ανίκανος, βγαίνει από τη μέση. Edited Φεβρουάριος 2 , 2012 by tpanag Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 (edited) Και τι θα κάνει δηλαδή; Θα ακυρώσει την εκδοθείσα βεβαίωση αφού γίνει η μεταβίβαση και η οποία βεβαίωση λήγει σε 2 μήνες ούτως ή άλλως, μετά από κανα χρόνο,ή θα έρθει να μου κάνει κατάσχεση στην ακίνητη περιουσία μου αν δεν το πληρώσω; Μπορεί να μην σου δώσει ενημερότητα...Και πολυ υποψιάζομαι ότι το ΤΕΕ για αυτό τον λόγο την έκανε ηλεκτρονικά την διαδικασία αυτή! Εδώ βάλανε Α/Α αμοιβής έργου για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις, που είναι και σελίδα του υπουργείου. 'Ετσι ανοίγει το επάγγελμα το υπουργείο.Είναι για γέλια πραγματικά!! Με όλα τα παρακάτω που έγραψες απλά συμφωνώ απόλυτα... Edited Φεβρουάριος 3 , 2012 by vk2626 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo_zen Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Συναδελφοι σχετικα με την υποβολη της συγκεντρωτικης καταστασης συμφωνητικων που πρεπει να γινει μεχρι την 20/02 εχει ανακοινωθει κατι? Θα γινει ηλεκτρονικα μεσω του gsis? Σημερα εψαξα αλλα δε βρηκα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosbar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Μάλλον όπως πάντα στις 19/02 θα δοθεί κάποια παράταση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloha Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 βρε παιδια σχετικα με αυτη την υποβολη της συγκεντρωτικης καταστασης συμφωνητικων,επειδη εψαξα σε gsis αλλα δεν βρηκα κατι μπορει να με διαφωτισει καποιος? ποιοι ειναι υποχρεοι? μεχρι σημερα υποβαλλονται? που? δεν βρηκα καμια υπηρεσια για ηλεκτρονικη υποβολη. και οσους συναδελφους εχω ρωτησει κανεις δεν ξερει τιποτα. τι παιζει με αυτο που μας ζητανε παλι? ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν εχω ιδεα. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Ακόμα τίποτα δεν παίζει και όπως πάει, πάει για αναβολή.Ιδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΤΡΕΧΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΤΟ TAXISNET ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΕΣΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Εdit-Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon Edited Φεβρουάριος 21 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
beavis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 (edited) συμφωνητικο πρεπει να καταθέσουμε με το που δηλώσουμε το αυθαίρετο?μπορούμε να το δηλώσουμε και να κάνουμε συμφωνητικό μετά απο καιρό? Edited Μάρτιος 18 , 2012 by beavis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Να το καταθέσεις που? Το κάνεις και το έχεις μέχρι να σου ζητηθεί από κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beavis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 στην εφορία αν ζητηθεί παράδειγμα.μπορεί να έχει γίνει μεταγενεστερα της δήλωσης το συμφωνητικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα