Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διακοπή βεβαιωθέντων προστίμων ανέγερσης απο την εφορία.


x-man

Recommended Posts

Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστίσω τους διαχειριστές για την φιλοξενία και να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Τώρα όσο αφορά το θέμα που έθεσα ποιό πάνω, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Δηλαδή, πως ενημερώνουμε την εφορία για αυθαίρετο που ρυθμίστηκε με το νόμο 4014/2011, για διακοπή επιβολής βεβαιωθέντων προστίμων ανέγερσης και διατήρησης, απο τα οποία έχουν πληρωθεί και κάποια ποσά. Εάν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει θα με βοηθήσει πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ μάλλον δεν υπάρχει σαφή απάντηση.Ο λόγος ίσως είναι γιατί στην αρχή είχαν εμπλέξει σε όλη τη διαδικασία και την πολεοδομία (η οποία θα μπορούσε να δώσει μια βεβαίωση με περιεχόμενο ανάλογο αυτών των περιπτώσεων) αλλά μετά τα έκαναν όλα ηλεκτρονικά και έβγαλαν την πολεοδομία έξω από το παιχνίδι χωρίς να ενδιαφερθούν ή να ψάξουνε περισσότερο για κάτι τέτοιες λεπτομέρειες.Ισως μια ερώτηση στην εφορία, πως αυτή μπορεί να καλυφθεί και να σταματήσει τη διαδικασία ,να ήταν η καλύτερη απάντηση για την ώρα.

Link to comment
Share on other sites

Πάτε στην πολεοδομία την δήλωση υπαγωγής στον Ν4014 που φαίνεται ότι έχει πληρωθεί το παράβολο και κάνετε αίτηση διακοπής των προστίμων.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, αλλά λόγω έλειψης χρόνου και σκέφτηκα μήπως έτυχε σε κάποιον, έθεσα το ερώτημα.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Edited by x-man
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.