Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προς μονιμοποίηση η έκτακτη εισφορά...


Recommended Posts

THN επιβολή ελάχιστου φόρου διατήρησης ΑΦΜ, που θα επιβαρύνει τους επιτηδευματίες και τις επιχειρήσεις, επεξεργάζεται το Υπουργείο Οικονομικών με διπλό στόχο, το ξεκαθάρισμα των εικονικών και ανενεργών ΑΦΜ και τον καλύτερο έλεγχο επαγγελματικών κατηγοριών που ενοχοποιούνται ως κύριες εστίες της φοροδιαφυγής.

Το σχέδιο που προτείνουν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών προβλέπει ουσιαστικά τη μετατροπή του τέλους επιτηδεύματος, που τώρα επιβάλλεται εκτάκτως, σε ένα μόνιμο ελάχιστο φόρο που θα επιβαρύνει ακόμα και όσους έχουν απλό «μπλοκάκι» και δεν έχουν κόψει απόδειξη. Το μέτρο, εφόσον προχωρήσει, θα ενταχθεί στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του εθνικού φορολογικού συστήματος.

 

http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/9194

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει το γνωρίζουμε το μέλλον . Το ελεύθερο επάγγελμα δεν είναι ανεκτό πλέον από τους νέους αυθέντες .

 

Οι έχοντες την δυνατότητα θα συμπράξουν σε εταιρείες , οι υπόλοιποι φτηνή υπαλληλική δύναμη στις μεγάλες εταιρείες με μικροποσότητα μισθού και πληρωμένα τα ταμεία .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Κυνηγούν τον ελεύθερο επαγγελματία, τον μόνο που σίγουρα δουλεύει γιατί δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Στις μεγάλες εταιρίες (συμπεριλαμβανομένου και του δημοσίου φυσικά) πάντα θα υπάρχουν οι γλάστρες, οι προσλαβανόμενοι μέσω διαπλοκής, τα παράσιτα. Φυσικά ο μισθός όλων αυτών θα μετακυλίεται τελικά στον καταναλωτή.

Edited by Julius Caesar
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.