mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 παντως στη προσκληση ενδιαφεροντος αναφερει για μια υπευθυνη δηλωση.και γραφει και τι ακριβως πρεπει να γραψεις.......δεν ξερω ssouanis γραφεις κατι αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 και αποτι λεγεται οι εξεταση των δηλωσεων μας ασχετα ποτε εχει ολοκληρωσει ο καθενας θα γινει μετα 28/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Στη μία γράφεις αυτό που λέει η πρόσκληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 (edited) και στην αλλη;μπορεις να στειλεις το txt; Edited Ιανουάριος 25 , 2012 by mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Εγώ αυτές επικύρωσα και ανέβασα. Υπεύθυνη Δήλωση 1.doc Υπεύθυνη Δήλωση 2.doc 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gritsioras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Εγω αρχισα να μαθαινω ΚΙΝΕΖΙΚΑ, γιατι αυτοι πλεον θα ειναι οι νεοι μας πελατες, εμποροι, βιοτεχνες κ.α. Οσο για τους ενεργειακους επιθεωρητες, καντε, οσοι περισσοτεροι, αιτησεις γιατι αυτοι θα ειναι οι μηχανικοι με δουλειες στο μελον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Εγώ αυτές επικύρωσα και ανέβασα. Νομίζω ότι η δεύτερη Υ/Δ είναι περιττή εφόσον στην πρώτη αναφέρουμε ότι "όλα τα στοιχεία που συνοδεύουν την αίτησή μου είναι αληθή" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Απλά το ζητάνε έξτρα νομίζω στην προκήρυξη. Καλού κακού βάλτε την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 ολα τα εγγραφα που εριξα ηταν με βεβαιωση γνησιου αντιγραφου απο κεπ και γνησιο αντιγραφο.....αλλα οπως λες ας ριξουμε και την αλλη γιατι ποτε δνε κερεις με τους μπαγλαμαδες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavloselef Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Οταν καλουν εναν ενεργειακο επιθεωρητη για μια κατοικια η ενα καταστημα, δινει πιστοποιητικο και για τις 3 κατηγοριες; Ρωτω γιατι στην αιτηση υπαρχει η δυνατοτητα να διαλεξεις μονο 1 απο τις 3. Γνωριζει καποιος συναδελφος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα