soundholics Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 xa xa xa xa ε όχι να ζητάς να το σφυρίξει τώρα που πέρασες μπροστά, εμείς ξεχειμωνιάσαμε στην κορυφή μπράβο σου που έστειλες επιστολή, έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι σε παρόμοιες περιπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Μπράβο συνάδελφοι!! Αντε τώρα να βάλει και την υπογραφή του ο ακατανόμαστος... Φίλε ssouanis ότι σου απάντησαν την δεύτερη φορά μου είπαν και μένα στο τηλέφωνο και μετά από πίεση και κράξιμο μου είπαν ότι δεν ξέρουν τί άλλο να μου πούν αφού ο υπουργός ΔΕΝ τα υπογράφει και να απευθυνθώ στο υπουργικό του γραφείο!!! Πολλοί μαζί μπορούμε ΤΕΛΙΚΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
candus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Παιδιά ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι αυτός της υποβολής; Εμένα με 3529 και ορ. υποβολή 17/02 ακόμη φαίνεται προς εξέταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loser Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ανοιχτά πλέον μας στερούν τα νόμιμα επαγγελματικά δικαιώματα , το υπουργείο εδώ και ενάμισι χρόνο κάνει καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση της διαδικασίας για μόνιμους ενεργειακούς επιθεωρητές , το μόνο πλέον που έχουμε να κάνουμε είναι να διαμαρτυρηθούμε με φυσική παρουσία και οχλαγωγία στο υπουργείο ΥΠΕΚΑ διότι μας στερεί νόμιμα επαγγελματικά δικαιώματα και προάγει τον αθέμιτο ανταγωνισμό , είμαστε άνεργοι εδώ και αρκετό καιρό και εκλιπαρούμε τον υπερόπτη και κυνικό υπουργό για να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από την Ε.Ε και εχεί δεσμευτεί η χώρα μας απέναντι της . Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 1334 και 17/02 οριστικη υποβολη και ακομα προς εξεταση ειμαι μου φαινεται οτι και εδω λαδι χρειαζεται :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Συμφωνώ απόλυτα loser, δεν μπορεί να υπογράφουμε μελέτη ΚΕΝΑΚ και στην επιθεώρηση να μας βάζουν εξετάσεις για μόνιμους και πλήρωνε εξετάσεις...αισχροκέρδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gekalaxp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 νουμερο 68 -17/02 οριστικη υποβολη και ακομα προς εξεταση ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Και εγώ τα ίδια με νούμερο 2160 -20/02 οριστική υποβολή. Τι γίνεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Άλλος ένας τσακωμός σήμερα με το ΥΠΕΚΑ!!!! Χάλια τα νεύρα μου με τους ηλίθιους!!!!!!!!! Μέχρι τέλη Απριλίου η νέα ενημέρωση...άχρηστοι άνθρωποι!! Πάλι τα ίδια έλεγαν..εγώ δεν ξέρω ο ένας,εγώ δεν ξέρω ο άλλος και καταλήξαμε να υπάρχει λέει ένας άνθρωπος που είναι αρμόδιος να απαντήσει και φυσικά λείπει!!Φυσικά ονόματα δεν λέμε και τηλέφωνο δεν είχε... ΟΛΟΙ οι άλλοι ΔΕΝ ξέρουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Ηταν στραβό το κλίμα...... Η πλήρη αποδιοργάνωση, και τώρα με πρόσχημα τις εκλογές δεν θα γίνει τίποτα.....Ποιος να υπογράψει βρε παιδιά από την Μ.εβδομάδα με την διάλυση της βουλής δεν υπάρχει κανενας....Μην περιμένετε πριν το νέο σχήμα να γίνει τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα