savas76 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 (edited) παντως σε σχετικη ερωτηση που εκανα με μειλ , απλως μου απαντησαν , χωρις να λενε τιποτα.......... Edited Μάιος 2 , 2012 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δηλαδή τι σου απάντησαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
candus Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 (edited) δηλαδή συνάδελφε savas76 δεν είσαι σε καμία από τις δύο αυτές λίστες? http://et.diavgeia.g...0-9%CE%A6%CE%95 http://et.diavgeia.g...%9B%CE%A4%CE%91 επειδή κι εγώ έκανα υποβολή 17/2 και είμαι σε αυτές τις λίστες... ασχετα με το ότι το status ενημερώθηκε μια εβδομάδα μετά τις ανακοινώσεις αυτές... Κι εγώ έκανα οριστική στις 17/2, είμαι προς εξέταση και δεν είμαι στις λίστες. Edited Μάιος 2 , 2012 by candus Link to comment Share on other sites More sharing options...
κλεοβουλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Εγώ πάντως που έχω αριθμό πρωτοκόλλου 38 δεν είμαι στη λίστα αλλά προς εξέταση ακόμα. Με υποβολή πριν τισ 17/02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Μόλις κατάφερα να επικοινωνήσω με κάποια κυρία από το ΥΕΠΕΝ, όπου για πρώτη φορά ήταν εξυπηρετικότατη. Κράτησε τα στοιχεία μου και με κάλεσε πίσω, αφού έλεγξε την αίτηση μου, η ουσία είναι ότι έχω κάνει οριστική υποβολή στις 20/02 και η αίτηση μου έχει εξεταστεί και ευτυχώς εγκριθεί (παρόλο που δεν έχει ενημερωθεί η καρτέλα μου). Οι λίστες είναι στον υπουργό για υπογραφή. Τώρα ποιος υπουργός και πότε θα τα υπογράψει όλα αυτά είναι ένα άλλο θέμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 μηπως ανεβασανε αποφαση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Βρε παιδιά μην περιμένετε εν όψη εκλογών να αλλάξει κατι.....Με νέα κυβέρνηση αν υπάρξει και αν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 δυστυχως....εχεις δίκιο Ικαρε13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candus Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ μου είπε σήμερα ότι μεγάλος όγκος φακέλων έχει σταλεί και θα ελεγχθεί από το ΤΕΕ;;;; νομίζω υπάρχει θέμα εδώ. Επιπλέον μου είπε ότι εκεί δεν τηρήθηκε η σειρά προτεραιότητας. Έχετε γνώση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 το ΤΕΕ τώρα που κολλάει; άκουσες σίγουρα καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα