Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φίλε αν το κατάλαβες δεν έχουμε κυβέρνηση....Πολλές υποθέσεις θα πάνε πίσω. Ο Παπακωσταντίνου είναι σπίτι του.... :smile:

Δημοσιεύτηκε

Άκουσα πάρα πολύ καλά και μάλιστα το ξαναρώτησα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση και το επιβεβαίωσε. Τώρα ή αυτός δεν ήξερε τι έλεγε ή τα έχουν κάνει #$#%#$@...

Δημοσιεύτηκε (edited)

λογω ακυβερνησιας σιγουρα το κλεισιμο του επαγγελματος θα συνεχιστει για αρκετους μηνες ακομα..........

Edited by savas76
Δημοσιεύτηκε

εγω πάλι θα έλεγα ότι λόγω της διαχρονικά άχρηστης κυβέρνησης και διακυβέρνησης της χώρας το κλείσιμο όλου του μαγαζιού θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.. οπότε το κλείσιμο του επαγγέλματος είναι το μικρότερο κακό..

Δημοσιεύτηκε (edited)

ολα ειναι σχετικα ..........η προηγουμενη κυβερνηση που διελυσε πολλους νεους μηχανικους , εδωσε αρκετη δουλεια σε αλλους.......

εγω ακουω πολλους συναδελφους που την τελευταια διετια λογω αυθαιρετων,ημιυπαιθριων , ΠΕΑ ηταν απο τις καλυτερες χρονιες τους........

Edited by savas76
Δημοσιεύτηκε

οταν λες καλυτερη χρονια;γιατι με 250 ημιυπαιθριους βγαζεις καθαρα οσο ενας υπαλληλος....

Δημοσιεύτηκε

θα αναρτηθουν 2 αποφασεις σημερα/μετα απο επικοινωνια που ειχα με υπεκα....

Δημοσιεύτηκε

οταν λες καλυτερη χρονια;γιατι με 250 ημιυπαιθριους βγαζεις καθαρα οσο ενας υπαλληλος....

Συνάδελφε, μάλλον λάθος την πράξη έχεις κάνει.

Έσοδα 250*232=63.250,00 (ΦΕΜ 6.325,00)

Έξοδα 12*1500=18.000,00

Καθαρά 45.250,00

Εφορία < 6.250,00

Υπόλοιπο 39.000,00

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.