maneni Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 (edited) επιτελους η κατασταση αλλαξε σε εγκριθηκε απο ΓεΠΕΕ. Υπαρχει περιπτωση λετε να υπογραψει ο υπηρεσιακος υπουργος ή εμεις θα περιμενουμε καλο φθινοπωρο?? Edited Μάιος 9 , 2012 by maneni Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Για καλό φθινόπωρο μας βλέπω φίλε...το πολύ πολύ να δουλέψουμε για κανένα 2μηνο, πιο προσωρινοί πεθαίνεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 θα υπογράψει ρε παιδιά τυπικό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Συνάδελφοι ούτε και εγώ είμαι στις νέες λίστες. Μόλις μίλησα με μια κοπέλλα στο ΥΠΕΚΑ και μου είπε ότι οι υπόλοιποι δεν ξέρει πότε ( και με ποιά κυβέρνηση ) θα ελεγχθούν και θα πάρουν υπογραφή από ποιό υπουργό. ( φυσικό??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 υπαρχει και νεα αναρτηση!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το link?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkl Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Οι τελευταίες υπουργικές αποφάσεις 08/05/2012 είναι εδώ: http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/%CE%9249%CE%9A0-0%CE%95%CE%A9 http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/%CE%9249%CE%9A0-333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που έχετε γίνει εν. επιθεωρητές. Από τότε που στείλατε το διπλότυπο ταχυδρομικά (courier) σε πόσες μέρες σας στείλανε τους κωδικούς σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 μια εβδομαδα περιπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
axoul Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 εμένα σε μια μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα