achille Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 υπάρχει χρονικό όριο για την πληρωμή του παραβόλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis_veria Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Νέες υπουργικές αποφάσεις http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/Β4ΛΡ0-ΞΨ8 http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/Β4ΛΡ0-ΑΓ6 http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/Β4Λ10-ΨΘΨ http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/Β4Λ10-1ΙΡ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis_veria Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 "Δεν τεκμηριώνεται 5ετής εμπειρία σύμφωνα με το Π.Δ.100/2010 (ΦΕΚ 177 Α΄) & την παρ. 23α του άρθρου 42 του Ν. 4030/2011 (ΦΕΚ 249 Α΄)" Έχει κανένας συνάδελφος ιδέα τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση και ενώ υπάρχουν και έχουν προσκομιστεί ένσημα και ΑΠΥ που αποδεικνύουν 5ετή εμπειρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 (edited) Νέες υπουργικές αποφάσεις +1 από μένα, γιατί είμαι μέσα. Αλλά: Σεμινάριο: 400 (και χωρίς ΦΠΑ που να εκπίπτει) ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ πρόγραμμα: 123 Παράβολο: 150 Εξετάσεις (όταν γίνουν): 50 Σύνολο: πάνω από €720 (!) Μάς "ψείρισαν" πάλι... Edited Ιούνιος 13 , 2012 by gp1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 βαλε και ενα αποστασιομετρο laser αν δεν εχεις και καποιο προγραμμα,εστω ,για να μη τα κανεις χειροκινητα οπως τα εκανα και γω στις πρωτες επιθεωρησεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 (edited) βαλε και ενα αποστασιομετρο laser Καλά, αν θέλουμε να το "ανοίξουμε", και βάλουμε πυξίδα, λουξόμετρο, θερμική κάμερα, θερμόμετρο κλπ., ανεβαίνει πολύ ο λογαριασμός... Edited Ιούνιος 13 , 2012 by gp1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 "Δεν τεκμηριώνεται 5ετής εμπειρία σύμφωνα με το Π.Δ.100/2010 (ΦΕΚ 177 Α΄) & την παρ. 23α του άρθρου 42 του Ν. 4030/2011 (ΦΕΚ 249 Α΄)" Έχει κανένας συνάδελφος ιδέα τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση και ενώ υπάρχουν και έχουν προσκομιστεί ένσημα και ΑΠΥ που αποδεικνύουν 5ετή εμπειρία? Βεβαιώσεις εργοδοτών έβαλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis_veria Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 @ candus ναι έχω βάλει και βεβαίωση εργοδότη για τα πρώτα τρία χρόνια που ήμουν υπάλληλος εκτός από τα ένσημα. Υποψιάζομαι ότι στις σκαναρισμένες ΑΠΥ δεν φαίνονται καλά οι ημερομηνίες και... ίσως είναι αυτός ένας "καλός" λόγος για απορριψη. Δεν ξέρω καν αν έχω την διάθεση να μπω στην διαδικασία της "ενδικοφανούς" προσφυγής...αλλά σε κάθε περίπτωση αν κάποιος συνάδελφος έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ας μας δώσει τα φώτα του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
candus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Αν έχεις ζητήσει προσωρινή άδεια και για τις τρεις κατηγορίες, μπορούν να σε κόψουν για τις δύο και να σου εγκρίνουν πχ μόνο την κατηγορία των κτηρίων; ή σε κόβουν σε όλα; Ξέρω η ερώτηση φαίνεται κάπως, αλλά με αυτούς τα έχω δει όλα... Υπάρχει κανείς που έκανε αίτηση για τρεις κατηγορίες και του εγκρίνανε μόνο την μία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 τα χαρτια ποτε ερχονται που λενε στο εμαιλ? μουδωσανε κωδικους ολα αλλα ακομα αναμενω τα πιστοποιητικα και την καρτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα