akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 (edited) οι προσωρινοι εχουν αδεια μεχρι τον Οκτωβριο. Γνωριζει κανεις την ημερομηνια ακριβως? Είναι μέχρι 6 Οκτ 2012.Η πλάκα όμως είναι ότι αν έχεις πληρώσει το παράβολο λογικά καλύπτεσαι μέχρι 30/12/2012... Δεν μπορεί να σου φάνε 3 μήνες πληρωμένους. Λογικά θα δοθεί παράταση. Edited Σεπτέμβριος 8 , 2012 by akis73
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (edited) Αρχισαν και τα παρατράγουδα...λογικό αφού όλοι τα κάνουν όλα.. http://www.capital.g....asp?id=1566175 Αυτή είναι η δεύτερη άδεια που ανακαλεί. Η πρώτη ήταν 26.09.2011 και η δεύτερη ήταν 19.07.2012 Edited Σεπτέμβριος 10 , 2012 by Faethon11
civilpablo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Έχω κάνει αίτηση για προσωρινός ενεργειακός επιθεωρητής, η έγκριση ήρθε μέσα στο καλοκαίρι και μου ζήτησαν το παράβολο των 150ευρώ. Ταυτόχρονα παρακολούθησα και τα υποχρεωτικά σεμινάρια. Το παράβολο δεν το πλήρωσα γιατί αποφάσισα πως είναι άσκοπο μιας και οι προσωρινοί θα ήταν μέχρι το Οκτώβρη. Γνωρίζει κανείς αν αυτό το παράβολο είναι το ίδιο για κάθε περίπτωση, δηλαδή αν θα έχει ισχύ και για τους μόνιμους ενεργειακούς?
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Το παραβολο εχει ισχυ ενος ετους... Αν μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα γινεις μονιμος, θα ξαναπληρωσεις οταν παρελθει το ετος...
LeftLane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Υπαρχουν πραγματικα τετοιες τιμες....? Με 65€ κανει ΠΕΑ ο αλλος? Καποτε με 50€ βαζαμε 651, τωρα με 15€ παραπανω κανουμε μελετη ολοκληρη? Που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε... ναι φιλε inzaghi, γι αυτο σου λεω, αστα να πανε.... κ γω οπως προειπα ξενερωσα τοσο που παρατησα την διαδικασια ενστασης για την απορριψη μου.... καπου κουραζεσε και τους μουτζωνεις. Ποιος θα δεχοταν εδω μεσα να παρει 65€ φορολογησιμα για ενα ΠΕΑ, ποιος, πεστε μου.....κ ομως τελικα υπαρχουν υπαρχουν αντιγραφακηδες με αγνοια κινδυνου που απο την καρεκλα τους θα στο δωσουν! Οσο δεν τους στελνουμε στον τάκο λοιπον τοσο το επαγγελμα μας θα απαξιώνεται και θα μας εχουν για τους φτωχους συγγενεις...
geovagg Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Μήπως άκουσε κανένας αν θα ξανανοίξει η διαδικασία για προσωρινούς επιθεωρητές? Δεν το βλέπω να γίνονται ποτε εξετάσεις για μόνιμους
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Μη βιάζεσαι συνάδερφε... Να φάνε λίγο ακόμη οι "παλιοί"!!!
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Ρωτάω και εδώ, γιατί στο άλλο thread με την ανακοίνωση των στατιστικών δεν απάντησαν. Στην καρτέλα λοιπόν με τους προσωρινούς επιθεωρητές (σ. 15), υπάρχουν ακόμα και μέσα στον Ιαν-2013 εντάξεις. ΠΩΣ στο λούτσο μου μπαίνουν αυτοί;;;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβγουν προσωρινοί γιατί θα μιλάμε για λιντσάρισμα πλέον.... Το αν βγήκαν κάποιοι που εκκρεμούσε(??) η υπόθεσή τους δεν ξέρω...Ούτε ξέρω αν γίνεται αυτό τώρα..Αλλά το να βγουν από το παράθυρο κάποιοι τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσκληση πλέον, είναι πραξκόπημα και θα οδηγηθούμε σε δικαστική λύση, αγωγές κτλ.... Κανονίστε μάγκες....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα