geovagg Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 από τη στιγμή όμως που δεν γίνονται και εξετάσεις ας βγάλουν πάλι προσωρινούς με πιο λίγα κριτήρια. π.χ. 2 χρόνια προϋπηρεσία και να τελειώσει το θέμα. Εγώ ρωτάω γιατί μέχρι πέρσι που βγήκε η προκήρυξη δεν είχα 5 χρόνια προϋπηρεσία. Φέτος τα έκλεισα, αλλά προφανώς δεν μπορώ να γραφτώ στο μητρώο.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δεν γίνεται....Τι στιγμή που έχει βγει νόμος με τα απαιτούμενα προσόντα, τι στιγμή που περιμένουν εκατοντάδες με σεμινάρια να γίνουν επιτέλους μόνιμοι, κάτι τέτοιο είναι εντελώς παράνομο και δεν είναι και στα σχέδιά τους.....
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δεν προσφέρω κάτι επί της ουσιάς αλλά πιστεύω πως η διαδικασία των προσωρινών έπρεπε να τρέχει συνέχεια μέχρι να γίνουν εξετάσεις.
LeftLane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Μη βιάζεσαι συνάδερφε... Να φάνε λίγο ακόμη οι "παλιοί"!!! Aκριβως ετσι φιλε μου. Αυτοι κανουν το κουμαντο και φροντιζουν τον εαυτουλη τους. Τι μου λετε τωρα για νεους, αξιοκρατία κτλ. Οι μπαρμπάδες κανουν τα κουμάντα....
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Συνάδελφοι τώρα κατάλαβα τι εννοούσαν όταν έλεγαν ότι το επάγγελμά μας είναι "κλειστό". Ο κάθε μηχανικός με το δίπλωμά του έκανε ότι ήθελε. Δηλαδή λέγαμε "πάει έκλεισε, αυτός είναι μηχανικός". Τώρα που το επάγγελμα άνοιξε......
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Οι φωνές για να μην γίνουν εξετάσεις γίνονται και επίσημες.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Ξέρεις τι φωνή έχω ρίξει να μην γίνουν εξετάσεις?......Ούτε στο γήπεδο.
Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Mα δεν βλέπετε τι έχει γίνει; Απο τη στιγμή που δημοσιεύθηκε ο νόμος με τον ουσιαστικά δε χρειάζεσαι τίποτε προαπαιτούμενο για να γίνεις Ε.Επ. (περαν φυσικα των σεμιναρίων και την επιτυχία στις εξετάσεις, ΟΤΑΝ γίνουν) μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας, να γίνει Ε.Επ. Δηλαδή, με τίποτε προαπαιτούμενο (ουτε εμπειρια σε ΗΜ, σε κατασκευή και και και) μπορεί όποιος εχει πτυχίο μηχανικου, ΠΕ,ΤΕ να γίνει Ε.Επ. Οπότε, ΜΗ δίνοντας το πράσινο φώς για εξετάσεις, κρατούν "κλειστό" το επάγγελμα τους σημερινούς προσωρινούς, που ειναι 2-3-4-5 χιλιάδες; και αφήνουν απ'εξω, ολους τους υπόλοιπους... Ετσι το βλέπω εγώ, που προσωπικα το λέω, πριν δεν ειχα τις δυνατότητες να γίνω, αλλά σήμερα τις έχω...
LeftLane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (edited) εν τω μεταξυ ποια ειναι η πλακα....οντως ειναι κλειστο το επαγγελμα των επιθεωρητων και , αν και "ολιγοπώλειο" κατα καποιο τροπο, οπως ξερετε βγαζεις ΠΕΑ με 60-70€ + φπα...Οταν ανοιξει και μεγαλωσει ο ανταγωνισμος ποσο θα παει το μαλλι, 10€? Εχουμε βγαλει τα μάτια μας εμεις οι ίδιοι.... Edited Ιανουάριος 20 , 2013 by LeftLane
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 5 χρονια προυπηρεσια και γιναμε 5000 περιπου οι προσωρινοι (τωρα εγινα και εγω) μηπως λεω μηπως καποια στιγμη δικαιωθηκαμε αν και αργα αυτοι που τοσα χρονια κοβαμε ΑΠΥ σε αντιθεση με καποιους ΑΟΡΑΤΟΥΣ? οσο για το ανοιχτο οταν ηταν 10ετια ηνουν στα 8..... πηγε στα 5 ειμαι στα 10 δικαιοσυνη δεν υπαρχει απλα πρεπει ναχεις τους ορους οποιοι και αν ειναι αυτοι...... οσο για τα χρονια εγω πιστευω η οτι πρεπει να υπαρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ συγκεκριμενοι και ανα χρονο να ανοιγει η διαδικασια η ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα