mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 (edited) αντε βαλε 200,υποτιμας εξοδα και εφορια/υπαλληλο εννοω δημοσιο-δεκο τσμεδε εχεις βάλει;προκαταβολη φορου εχεις βαλει; παντως εκεινο που εχει σημασια για το συγκεκριμενο topic ειναι οτι εχουν αναρτηθει νεες λιστες ενεργειακων επιθεωρητων στο διαυγεια..(βλεπε παραπανω) Edited Μάιος 8 , 2012 by mixyak790
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Ο καθένας κρίνει προσωπικά, οπότε όλοι μπορεί να έχουμε δίκιο...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 ρε παιδια πιστεψτε το εχουν αναρτηθει καινουργιες λιστες!!!!!!!!!! εχουν ηδη αναρτηθει στο διαυγεια!!!!!!! http://et.diavgeia.g...%9E%CE%9B%CE%9E και http://et.diavgeia.g...CE%9A0-84%CE%9E
nasta Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Το πίστεψα, τις είδα, πάλι δεν είμαι μέσα...
nick_nick Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Ρε παιδιά εσας που σας απαντήσανε, πότε είχατε κάνει οριστική υποβολή?? Για να ξέρουμε που βρίσκεται η σειρά??
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 nick_nick δεν εισαι στις καινουργιες λιστες που αναφερω πιο πανω;
nick_nick Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Πάλι δεν είμαι, και το περίεργο είναι ότι είχα μιλήσει με κάποια κυρία από το ΥΕΠΕΝ όπου είχε κοιτάξει την αίτηση μου και με είχε ενημερώσει ότι έχει εγκριθεί και ότι είναι για υπογραφή από τον υπουργό. Είχα κάνει οριστική υποβολή στις 20/02
nick_nick Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Η καρτέλα μου επίσης αναφέρει εγκρίθηκε από ΓΕΠΕΕ... αλλά στις λίστες δεν είμαι πουθενά!!!!!!!!!!
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 (edited) κοιταζεις αλφαbητικα;το επωνυμο ειναι δευτερο... αφου εγκριθηκε τι ψαχνεις; Edited Μάιος 9 , 2012 by mixyak790
nick_nick Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Χαχα..το ξέρω ότι το επώνυμο είναι δεύτερο αλλά δεν είμαι!!! Όσο έχει εγκριθεί η αίτηση από το ΥΕΠΕΝ και δεν έχει υπογραφεί από τον υπουργό δεν μπορώ να κάνω τίποτα..ούτε κωδικούς έχω ούτε δικαίωμα έκδοσης ΠΕΑ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα