Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παντως στη προσκληση ενδιαφεροντος αναφερει για μια υπευθυνη δηλωση.και γραφει και τι ακριβως πρεπει να γραψεις.......δεν ξερω ssouanis γραφεις κατι αλλο;

Δημοσιεύτηκε

και αποτι λεγεται οι εξεταση των δηλωσεων μας ασχετα ποτε εχει ολοκληρωσει ο καθενας θα γινει μετα 28/2

Δημοσιεύτηκε

Εγω αρχισα να μαθαινω ΚΙΝΕΖΙΚΑ, γιατι αυτοι πλεον θα ειναι οι νεοι μας πελατες, εμποροι, βιοτεχνες κ.α. Οσο για τους ενεργειακους επιθεωρητες, καντε, οσοι περισσοτεροι, αιτησεις γιατι αυτοι θα ειναι οι μηχανικοι με δουλειες στο μελον.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Εγώ αυτές επικύρωσα και ανέβασα.

Νομίζω ότι η δεύτερη Υ/Δ είναι περιττή εφόσον στην πρώτη αναφέρουμε ότι "όλα τα στοιχεία που συνοδεύουν την αίτησή μου είναι αληθή"

Δημοσιεύτηκε

ολα τα εγγραφα που εριξα ηταν με βεβαιωση γνησιου αντιγραφου απο κεπ και γνησιο αντιγραφο.....αλλα οπως λες ας ριξουμε και την αλλη γιατι ποτε δνε κερεις με τους μπαγλαμαδες.....

Δημοσιεύτηκε

Οταν καλουν εναν ενεργειακο επιθεωρητη για μια κατοικια η ενα καταστημα, δινει πιστοποιητικο και για τις 3 κατηγοριες;

Ρωτω γιατι στην αιτηση υπαρχει η δυνατοτητα να διαλεξεις μονο 1 απο τις 3. Γνωριζει καποιος συναδελφος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.