Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έγχρωμος σοβάς


tang

Recommended Posts

Καλησπερα,χτίζω σπιτι στην περιοχή της σαρωνιδας και θα ήθελα την γνώμη σας για τον έγχρωμο σοβα.αξιζει η' εχει προβλήματα ; Δυο τρεις προσφορές που έχω πάρει οι μάστορες είναι αρνητικοί.στο ίντερνετ που έχω το ψάξει το θέμα βλέπω πολλα πλεονέκτηματα.εαν κάποιος μπορεί μου δωσει περισσότερες πληροφορίες ...ευχαριστω εκ των προτέρων .

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις μηχανικό που ξέρει από έγχρωμο σοβά και από κονιάματα, κάνε έγχρωμο, δεν θα το μετανιώσεις. Αν όχι, μην βασιστείς σε μαστόρια ή σε τυχόντα πωλητή εταιρίας ετοίμων κονιαμάτων. Το πιθανότερο είναι ότι θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή. Το αντικείμενο είναι απαιτητικό και χρειάζεται ουσιαστική γνώση.

Link to comment
Share on other sites

H τεχνολογία του σοβά καθημερινά τρέχει Tang.Έννοιες όπως υψηλή διάχυση υδρατμών,ανθεκτικότητα στην ρύπανση,αυτοκαθαρισμός,αστάρωμα από το ίδιο υλικό κτλ. θα σου εξηγηθούν καλύτερα από τον μηχανικό σου που θα αναλάβει και την ευθύνη.Αυτό το λίγο παραπάνω που θα του πληρώσεις θα σε σώσει από πολλά έξοδα, μελλοντικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.