christosl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 καλησπέρα οταν δεν υπάρχει το φυλο αδείας και ο φάκελος με τα σχέδια τι κάνουμε? εχω περιπτωση για ενα ισογειο με πισινα με δυο ξεχωριστες αδειες το 1982.
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 δεν υπαρχουν που; στα χαρτια του πελατη ή στη πολεοδομια;
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Κάνεις κανονικά εσύ την αποτύπωση
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Χρειάζεται οπωσδήποτε το στέλεχος της άδειας (συνήθως βρίσκεται, δεν είναι μαζί με τα σχέδια, διαφορετικά πάει χωρίς άδεια).
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Από τα 3 στελέχη της άδειας, κάποιο θα έχει μείνει κάπου. Ή από συμβόλαιο κτλ.
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Για να «χαθεί» άδεια του 82 δεν χάθηκε από μόνη της άλλα κάποιοι είχαν λόγους σοβαρούς να την εξαφανίσουν. Κανόνας. 2
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Εγω έχω περίπτωση που έχει βγει άδεια του 74',έχει καταστραφεί ο φάκελος σε πλημμύρα και δεν υπάρχει τίποτα, ούτε στην πολεοδομία ούτε στο αρχείο του ιδιοκτήτη.Εκεί πως διαπιστώνω αν υπάρχει ή όχι αυθαιρεσία?Στο μέλλον θα μπορεί να μεταβιβάσει ή πάω για ανασύσταση φακέλου?
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 74 και πλημμύρα... χμ... Αιγάλεω μου μυρίζει. Ούτε στέλεχος υπάρχει; Σχέδια σε συμβόλαια;
IOANNA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Για να «χαθεί» άδεια του 82 δεν χάθηκε από μόνη της άλλα κάποιοι είχαν λόγους σοβαρούς να την εξαφανίσουν. Κανόνας. Έτσι είναι, από μόνη της δεν χάθηκε...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα