michalisp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 "κατά δήλωση του ιδιοκτήτη" Πολύ σωστό............................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 (edited) ...δεν θεραπευει...πάσαν νόσον.... και δεν σωζει η δηλωση του ιδοκτητη. ανω #394, 395 και αλλού, επανειλημενα.. οτι "την υποστηριζει" ο μηχανικος... Edited Απρίλιος 8 , 2013 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Την ίδια ακριβώς διαδικασία να κάνεις και στη ΓΥΣ. Να επισυνάψεις και τις δύο αρνητικές απαντήσεις στη δήλωση. Η αίτηση που κάνεις αγαπητέ συνάδελφε, πως παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου? Εκάνα τόσες (ηλεκτρονικά) και καμμιά δεν απαντήθηκε, άρα δεν έχω στοιχείο ότι μου απάντησε ο ΟΚΧΕ αρνητικά (για την μη ύπαρξη α/φ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jja Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Βάλε το email σου και σου την στέλνουν μέσα σε 2 3 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Το έκανα και δεν στείλαν τίποτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Το κάνεις πάντα από εδώ http://www.okxe.gr/el/proionta/aerofotografika/queryform/nqfwredir Απαντούν πάντα (θετικά ή αρνητικά)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Ευχαριστώ θα το ξαναπροσπαθήσω, αν και νομίζω ότι και η άλλη διεύθυνση, στην οποία μέχρι πρότεινως που έστειλα, φθάνει στον ίδιο αποδέκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jja Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Την ίδια ακριβώς διαδικασία να κάνεις και στη ΓΥΣ. Να επισυνάψεις και τις δύο αρνητικές απαντήσεις στη δήλωση. Στην ΓΥΣ πως κάνεις αίτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Μπες εδώ και καλή επιτυχία http://eshop.gys.gr/OA_HTML/ibeCZzpHome.jsp?language=EL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyclad Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Θέλω να τακτοποιήσω έναν ημιυπαίθριο χώρο 20τμ. Η τελευταία αναθεωρηση της άδειας το 2005 το δείχνει σαν ημιυπαίθριο, οπότε υποθλέτω ότι στον συντελεστη παλαιοτητας βάζω 1. Σωστά? Υπ'άρχει κάποιος τρόπος να τεκμηριώσω την χρονολογία του κλεισίματος ή να περιοριστω στο κατα δήλωση του ιδιοκτητη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα