ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί. Αν θέλετε ας γίνει και μια δοκιμή με επιλύσεις. 2-3 δοκιμές και θα είμαστε και ποιο ακριβείς για τις περισσότερες απλές περιπτώσεις
Occultist Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Μιας και ξέθαψα το θέμα...Πέρα από τους υπολογισμούς για την πλάκα, κάνετε αναφορά και για το χωρικό πλαίσιο γενικά... Και ρωτάω το εξής : Αφού η γεωμετρία του πλαισίου δεν αλλάζει, η αδράνεια της κατασκευής επίσης πρακτικά δεν επηρεάζεται, και το επιπλέον φορτίο είναι μέσα στα όρια σχεδιασμού και εξακολουθεί να θεωρείται κατανεμημένο, ποιο είναι το πρόβλημα; Δηλαδή θα μπορούσαν να έχουν πρόβλημα τα δοκάρια χωρίς να έχει η πλάκα σε τέτοια περίπτωση; Για κάτι που δε ξεφεύγει από τις παραδοχές σχεδιασμού και τη μοντελοποίηση επίλυσης;
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Υπολογισμοί της πλάκας -και όχι μόνο- για φορτία μικρότερα των δράσεων σχεδιασμού, άγχος περί επάρκειας στύλων που καλούνται να φέρουν το φορτίο ενός ...ελέφαντα, διάτρηση πλακός με την χρήση ύδατος και άλλα συναφή. Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης! Και όπως είπε και ο φίλτατος εκ Χανίων συνάδελφος, το θέμα εξηντλήθη ...μην εκτεθούμε κιόλας...
Occultist Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Ε, οκ αναδουλειές...καλοκαίρι...είπα να ασχοληθώ με κάτι light
CIVILSITIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 O ΕΚΩΣ πάντως αναφέρει οτι για έλεγχους αντοχής μπορούμε να κάνουμε πλαστική ανάλυση, όπου εκεί τα μεγέθη αντοχής πάνε ψηλά. Επίσης θα ήθελα να με διορθώσει κάποιος συνάδελφος, αλλά νομίζω οτι όταν κάνουμε έλεγχο αντοχής (για κάμψη πχ) θα συγκρίνω με ροπή αντοχής και ροπή σχεδιασμού και όχι με τα φορτία των παραδοχών που μελετήθηκαν και τα φορτία που θα βάλω. Οι διατάξεις και οι διαστάσεις των πλακών έχουν μεγάλη σημασία.
Michanikοs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 και εδώ παρεπεμβαίνει (έπειτα από λαϊκή απαίτηση) ο guru των πλαστικών αναλύσεων πλακών, mkalliou
mkalliou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 και εδώ παρεπεμβαίνει (έπειτα από λαϊκή απαίτηση) ο guru των πλαστικών αναλύσεων πλακών, mkalliou Θεωρία γραμμών διαρροής Να μαι κι εγώ! Κατ' απαίτηση του λαού μου σας παραθέτω το σωστό το link...
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 mkaliou το link δε λειτουργεί, δεν το ανεβάζεις πάλι βρε φίλε?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα