IRAK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 ειναι ενα αυθαιρετο σε προσωρινη υπαγωγη και εχει εξοφληθει ολο το προστιμο με 20% εκπτωση. προκυπτουν τωρα συμπληρωματικα μετρα αυθαιρεσιας που πρεπει να δηλωθουν.η ερωτηση ειναι αν το συστημα του τεε θα λαβει υποψην τα ηδη πληρωμενο ποσο και θα βγαλει τη διαφορα ή θα το βγάλει παλι ολο μαζι.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Τη διαφορά θα βγάλει.
IRAK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 είσαι σίγουρος;το έχεις δει στη πράξη;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Μπορεις να το δεις και μόνος σου.Βάλε τις διαφορές και κάνε εισαγωγή.Θα σου βγάλει το πριν και το μετά.Μην το φοβάσαι γιατί θέλει διπλή επιβεβαίωση και μπορείς να πατήσεις και το άκυρο.
IRAK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 δηλαδή για παράδειγμα: εάν έχω πληρώσει 3.000,00€ και με τα νέα μέτρα το πρόστιμο βγαίνει 4.000,00€ στο ειδικό έντυπο πληρωμής για την τράπεζα θα βγει το ποσό των 1.000,00€;
giannisp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 ναι γινεται σιγουρα για τα μετρητα.....εγω εχω απορια αν γινεται για τις δοσεις??με την εννοια οτι την μελετη πρεπει να την καταθεσουμε εως τον μαιο.....αραγε μετα θα μπορουμε να κανουμε αλλαγες????
IRAK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Εάν δεν είναι σε οριστική υπαγωγή νομίζω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Γίνεται και με τις δόσεις, το έχω κάνει.
IRAK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Μόλις το έκανα και είναι ακριβώς έτσι όπως μου το είπατε. Σας ευχαριστώ πολύ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα