MARIA-VONITSA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 καλημέρα έχω ένα αγροτεμάχιο συνολικού εμβαδού 15 στρεμμάτων το οποίο έχει πρόσωπο σε δύο δρόμους(ας πούμε γωνιακό) μήκους 45μ στον έναν και 16μ στον άλλο. Θέλω να κάνω κατάτμηση σε 2 τμήματα χρησιμοποιόντας τα 25μ από τον έναν δρόμο και τα υπόλοιπα να τα προσθέσω στα 16μ του άλλου δρόμου. Ο υπάλληλος στην πολεοδομία μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί το πρόσωπο θα έπρεπε να είναι μόνο στον ένα δρόμο και όχι σε δύο έστω κι αν αυτά είναι συνεχώμενα. Καμία γνώμη?
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 ένα σκαρίφημα θα βοηθούσε σημαντικά αλλά απο όσα περιγράφεις μάλλον έχει δικιο ο υπάλληλος
MARIA-VONITSA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Θεοχάρη επισυνάπτω σκαρίφημα. Εγώ θέλω το ένα τμήμα να έχει το (ΑBG) προσωπο και το άλλο το (GD). Γιατί δεν γίνεται αφού πρόσωπο είναι το όριο προς τον κοινόχρηστο χώρο? MARIA.pdf
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 (edited) μήπως ο ένας μόνο πληρεί το γεγονός ότι έιναι κοινόχρηστος δρόμος (πχ προυφιστάμενος του 1923 ; Εγώ νομίζω ότι αν δεν συντρέχει ο προηγούμενος λόγος , μπορεί να γίνει η κατάτμηση , αρκεί οτ συνολικό μήκος να είναι 25 μέτρα αφού πουθενά δεν έχω δεί να αναφέρετε ότι πρέπει να έιναι σε ένα μόνο δρόμο , αλλά γενικά σε κοινόχρηστο δρόμο . Edited Ιανουάριος 21 , 2012 by Manolis gon διόρθωση
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Συμφωνώ με τον George Michael, και μάλλον ο λόγος που αναφέρει είναι αυτός που εμποδίζει την κατάτμηση.
MARIA-VONITSA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 είναι τεμάχιο αναδασμού και οι δρόμοι είναι του αναδασμού, άρα πληρούν και οι δύο τα κριτήρια για κατάτμηση. Έχει δει κανείς καμία εγκύκλιο σχετική?
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Πάντα το θεωρούσα προφανές πως το πρόσωπο ενός γηπέδου (όπως μας λέει ο Γ.Ο.Κ. στους ορισμούς του) είναι Πρόσωπο οικοπέδου ή γηπέδου είναι το όριό του προς τον κοινόχρηστο χώρο. Δεν βλέπω να γίνεται διάκριση σε πρόσωπο σε έναν δρόμο κλπ κλπ...Θα ψάξω πάντως μήπως γίνεται πιο σαφές κάπου...
Evans Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Κατάτμηση σε αγροτεμάχιο του αναδασμού???? Αν είναι ιδιωτικός ο αναδασμός, ναι... Αν είναι του υπουργείου γεωργίας, νομίζω ότι απαγορεύεται η κατάτμηση.
nbr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Κατάτμηση μόνο αν η αρχική ιδιοκτησία (πριν τον αναδασμό) δεν προέρχεται από κλήρο! Αυτό φυσικά πρέπει να το πιστοποιήσει η τοπογραφική υπηρεσία της περιοχής.
MARIE Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (edited) Συνάδελφοι έχω την εξής απορία: Ποία η διαφορά της παρ.1α του άρθρου 1 του ΦΕΚ 270/Δ/31-5-85(όπως τροποποιήθηκε με το Ν-3212/03) σε σχέση με την. παρ.1β. του ίδιου ΦΕΚ? Σε περίπτωση Επαρχιακής οδού για παράδειγμα πρέπει να έχω 25μ. πρόσωπο ή 45μ. και βάθος 50μ.? Ενώ αν η οδός είναι απλή δημοτική? Ευχαριστώ Edited Μάρτιος 28 , 2012 by MARIE
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα