zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Για άδεια ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείου, εμβαδού 150τ.μ., σε τμήμα αγροτικής αποθήκης ( συνολικό εμβαδό 250τ.μ.) χρειάζεται αλλαγή χρήσης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Οπωσδήποτε χρειάζεται, αλλά μπορεί να την κάνει?Με ποιο τρόπο έχει πάρει την αγροτική αποθήκη, με παρέκκλιση ων όρων δόμησης?
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Καλημέρα... Γιατί να μην μπορεί? Όταν λες παρέκκλιση?
ilias_77_thes Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Και βέβαια μπορεί εφόσον έχει μετρήσει στην δόμηση. Το λέει ξεκάθαρα το ΠΔ 78/88 περί συνεργείων. Το "Οπωσδήποτε χρειάζεται" πως προκύπτει??? Ας είμαστε πιο προσεκτικοί..
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Στο 26A_96, τροποποίηση του ΠΔ 78/88 περί συνεργείων αναφέρει: Σε περίπτωση υφισταμένου κτιρίου απαιτείται η υποβολή αναθεωρημένης άδειας για την εγκατάσταση συνεργείου από την οικεία Πολεοδομική Αρχή. Δεν απαιτείται η υποβολή αναθεωρημένης άδειας σε περίπτωση χρήσης Η (εμπορική). I (βιομηχανία- βιοτεχνία), Λ (σταθμός αυτοκινήτων) ή Κ (αποθήκευση). Σε κάποιο έγγραφο βρήκα και αυτό: Κατηγορία Κ - Αποθήκευση δηλ. μεταξύ άλλων και τα εξής: • Αποθήκες<γενικές) • Αποθήκες αγροτικές • Υπόστεγα λιμενικά • Αποθήκες καταστημάτων • Αποθήκες μουσείων • Στάβλοι, Βουστάσια. Χοιροστάσια και Ορνιθοτροφείο Όλα τα παραπάνω δηλώνουν οτι δεν απαιτείται αλλαγή χρήσης της αγροτικής αποθήκης?
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (edited) Ισχύει δηλαδή και το έγγραφο που έχω βρει? Μήπως ξέρεις από πιο νόμο ή κάτι παρόμοιο είναι γιατί εγώ έχω φωτοτυπία μονό αυτή την σελίδα? Οπότε βλέπω την νομιμότητα του κτιρίου, βγάζω χρήση γης και ξεκινώ την άδεια ίδρυσης και λειτουργιάς στο συγκοινωνιών χωρίς αλλαγή χρήσης. Ευχαριστώ παρά πολύ… Μήπως ξέρεις από πιο νόμο ή κάτι παρόμοιο είναι γιατί εγώ έχω φωτοτυπία μονό αυτή την σελίδα? Το βρήκα στον κτιριοδομικό κανονισμό. Οπότε βλέπω την νομιμότητα του κτιρίου, βγάζω χρήση γης και ξεκινώ την άδεια ίδρυσης και λειτουργιάς στο συγκοινωνιών χωρίς αλλαγή χρήσης? Edited Ιανουάριος 26 , 2012 by zio7
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα