σιδερας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Κ. Xρόνη, Κοιτάξτε πρώτα την άποψη/νομοθεσία της πυροσβεστικής και τους κανονισμούς της στην χώρα σας για την κατοικία σας(ειδικά μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στο Μαρί) για αυτή την μέθοδο κατασκευής. Και το ΟSB αλλά και η πολυστερίνη (εξηλασμένη η διογκωμένη) έχουν πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα στους 45C της καλοκαιρινής Λευκωσίας και στην δεδομένη υγρασία της χειμερινής.
xronis kous Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 (edited) Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Κε. Σιδερά (δεν ξέρω αν είναι αυτό το επίθετό σας) όσον αφορά το θέμα της υγρασίας έχετε απόλυτο δίκιο γι αυτό και αυτή ήταν μια απο τις ερωτήσεις μου στις συναντήσεις που είχα με τις δυο αυτές εταιρείες. Η μια εκ των δυο για τον λόγο αυτό αλλα και για πυροπροστασία και επιπλέον θερμομόνωση, όπως μου ανέφεραν, εφαρμόζουν εξωτερικά του sip πάνελ ενα σύμμεικτο πάνελ, με αφρό PIR μεταξύ 2 φύλλων Μαγνηςίας (MGO).Εσωτερικά ούτως η άλλως θα ελέγχονται τα επίπεδα υγρασίας με αφυγραντήρες. Γνωρίζετε αν όντως προσφέρει αυτά τα πλεονεκτήματα αυτό το σύμμεικτο πάνελ; Edited Φεβρουάριος 6 , 2012 by xronis kous
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Αρκετά με τις ειρωνίες και τις απαιτήσεις του καθενός. Φίλε xronis kous βρε έναν μηχανικό να σου λύσει τις απορίες σου. Το φόρουμ δεν είναι οδηγός αγοράς δομικών υλικών. Το θέμα κλειδώνεται. 2
Recommended Posts