Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτοποιείο


dimos1975

Recommended Posts

καλησπερα.εχω αρτοποιειο απο το 1995 στο ονομα μου.την αδεια συνεχειας λειτουργιας την πηρα οταν βγηκε τη χρονια εκεινη ο πατερας μου σε συνταξη.Η Αδεια του αρτοποιειου υπηρχε απο το 1965.Θελω να αντικαταστησω τον κλιβανο που εχω με 2 κλιβανους μικροτερους.Η παραγωγικοτητα των νεων κλιβανων ειναι οση του υφισταμενου κλιβανου(3000κιλα ημερισιως).Για να κανω αυτη την αντικατασταση θα πρεπει να τοποθετησω τους κλιβανους σε αλλη θεση απο αυτη που υπαρχει ο κλιβανος που χρησιμοποιω.Με το νομο 3526/2007 μου λειπουν καποια τετραγωνικα μετρα απο τα αποδυτηρια και την αποθηκη αλευρων για εκδοση νεας αδειας λειτουργιας.Μηπως επειδη το αρτοποιειο υπαρχει απο παλαιοτερα δεν υπαγομαι στον νομο 3526/2007?

Link to comment
Share on other sites

αν κανεις αλλαγες στα διαμερισματα (στους χωρους, γκρεμισεις τοιχους δηλαδη) πας με τον νεο νομο, οποτε εχεις προβλημα

Αν τωρα απλα το βαλεις σε αλλη θεση μεσα στο ζυμωτηριο (να υποθεσω ο κλιβανος είναι διπλα στο ζυμωτηριο σε κοινο δηλαδη χωρο) τοτε δε θα εχεις προβλημα και θα σου κανουν την αλλαγη βασιζομενοι στον παλιο νομο...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.