andpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 (edited) Καλησπέρα. Επειδή βασανίζομαι και δεν βγάζω άκρη: Εχω οικοδομική άδεια κατασκευής διώροφου με υπόγειο του 2012 σε ισχύ, την οποία πρέπει να αναθεωρήσω για την αλλαγή του ονόματος του ιδιοκτήτη. Εχει κατασκευαστεί το υπόγειο και υπάρχει πόρισμα αρχικού ελέγχου. Δεν τροποποιείται κανένα πολεοδομικό μέγεθος (δόμηση, κάλυψη, ύψος, όγκος κλπ). Το ερώτημα είναι : Πρέπει να εκδώσω βεβαίωση όρων δόμησης ή προχωράω χωρίς αυτή, επιλέγοντας στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ "Αναθεωρήσεις αδειών => Αναθεώρηση έντυπης άδεοας ΧΩΡΙΣ μεταβολή κάλυψης/δόμησης/όγκου (ν.4759/2020)" Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73 Edited Ιούλιος 14 by akis73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 Καλησπέρα, νομίζω σε καλύπτει η ενημέρωση έντυπη άδειας, δες το άρθρο 42, παρ.10 του Ν.4495/17, το έχει αναφέρει και ο συν/φος πιο πάνω από το ποστ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemiscv Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 Καλημέρα, ακίνητο με άδεια του '85 και μεταγενέστερη τακτοποίηση αυθαιρέτων πουλήθηκε και ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να πάρει ρεύμα. Η άδεια δεν είχε θεωρηθεί ούτε για εργοταξιακό και στο κτίριο εκκρεμούν εργασίες κουφωμάτων, δαπέδων, ξυλεία, είδη υγιεινής, βαψίματα κτλ. Οι αμοιβές του επιβλέποντα έχουν καταβληθεί και στην πολεοδομία που ρώτησα μου είπαν πως πρέπει να γίνει αναθεώρηση για αλλαγή ιδιοκτήτη και μηχανικού ώστε να πάρει αρχικά εργοταξιακό μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Ποια είναι η άποψη σας; Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο και γνωρίζει τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα