ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 στεφανάκο διόρθωσε μόνο το κύρια και το παράβαλο δεν πειράζει (δες στο φόρουμ το σχετικό με αυτό θέμα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 στεφανάκο διόρθωσε μόνο το κύρια και το παράβαλο δεν πειράζει (δες στο φόρουμ το σχετικό με αυτό θέμα) μου δινεις ενα λινκ σε παρακαλω? ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 το παραβολο ομως που πληρωσε ειναι 500€. αλλιως παει στα 1000€. εκει τι θα γινει? Συμβαίνουν αυτά.Προχώρα κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 (edited) Στεφανάκο δες εδώ πιό πάνω και πιο κάτω http://www.michaniko...post__p__404343 επί τη ευκαιρία να χαιρετήσω γειά σου Μανώλη Edited Φεβρουάριος 15 , 2012 by ΚΑΝΑ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 (edited) να'στε καλα! και μια αλλη ερωτησουλα μιας και δε το θυμαμαι τωρα...ενας εχει επικαρπια και ο αλλος υψηλη κυριοτητα.ποιος νοειται ιδιοκτητης? ειστε ολοι φοβερα εξυπηρετικοι! σας ευχαριστω πολυ! Edited Φεβρουάριος 15 , 2012 by myri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 (edited) ψιλή κυριότητα άντε Μανώλη άρχισε διόρθωνε-διαφώτιζε και τα τοιαύτα εγώ σας καληνυχτώ Edited Φεβρουάριος 15 , 2012 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 καληνυχτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gina9 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 ψιλή κυριότητα άντε Μανώλη άρχισε διόρθωνε-διαφώτιζε και τα τοιαύτα εγώ σας καληνυχτώ Όποιος από του 2 θέλει μπορεί να μπει ως ιδιοκτήτης με ποσοστο 100%, απλά για τον επικαρπωτή και μόνο θα μπορούσε να θεωρηθεί, εφόσον ήταν, κύρια και μοναδική κατοικία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 (edited) gina9 από που αυτό το συμπέρασμά σου; δες το άρθρο 24 παρ 2 "Ο φερόμενος ιδιοκτήτης ή συν/της" φυσικά με την έννοια "φερόμενος ιδιοκτήτης" θεωρείται και η "κουτσή Μαρία" αλλά το σωστότερο με το οποίο περισσότερο ταιριάζει είναι: "ο κύριος" ή " ο ψιλός κύριος" Επιπλέον η επικαρπία είναι "περιορισμένη" χρονικά γνώμη μου Edited Φεβρουάριος 16 , 2012 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evagellia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι οτι για να θεωρήσουμε ότι ένα αυθαίρετο έχει μπει στη ρύθμιση μέχρι την προθεσμία αιτήσεων 28/2/2012 ημέρα Τρίτη, πρέπει μέχρι και εκείνη την ημέρα να μπει στην προσωρινή υπαγωγή. Για να γίνει όμως αυτό και αφού στις 27 είναι Καθαρή Δευτέρα αρα οι τράπεζες είναι κλειστές, σημαίνει ότι την Παρασκευή 24/2 είναι η τελευταία μερα που μπορούμε να πληρώσουμε το παράβολο έτσι ωστε να περάσει το 24ωρο για να ενημερωθεί το σύστημα και να μπορέσουμε από αρχική να το περάσουμε σε προσωρινή υπαγωγη.......αν πληρώσουμε την Τριτη το παραβολο το συστημα θα ενημερωθει στις 29/2 αρα ειμαστε εκτός...... Σας παρακαλώ διορθώστε με αν κανω λάθος... Επίσης φαντάζομαι οτι πιθανη παραταση θα ανακοινωθει την τελευταία ημερα αρα δεν μπορουμε να το ρισκάρουμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα