tektonas80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Συνάδελφοι έχω ένα κτίριο ισόγειο και όροφος το οποίο βγήκε με άδεια αποθήκης. Όλα τα μετρά είναι στο σ.δ. Δεν έχει καμία υπέρβαση δόμησης το κτίριο αλλά έχει αλλάξει χρήση σε γραφεία. Πως υπολογίζω το πρόστιμο? Βάζω τμ υπέρβασης κ.χ ή βοηθητικών. Επειδή είναι 560 τ.μ. βγάζω αστρονομικά ποσά?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δςν μπορεί να πάει με νομιμοποίηση?
tektonas80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Μπορεί αλλά μέχρι να γίνει η νομιμοποίηση θα περάσει σίγουρα ένας χρόνος. Στο ίδιο φύλλο καταγραφής μπορώ να βάλω αλλαγή χρήσης χωρίς υπέρβαση και αύξηση ύψους? Γιατί δοκιμάζοντας το έτσι μειώνεται δραματικά το πρόστιμο.
sof2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 (edited) Αφού λες ότι δεν έχεις υπέρβαση δόμησης γιατί να βάλεις? Είπες ότι όλα τα μέτρα είναι σδ και δεν έχεις υπέρβαση δόμησης. Έχεις μόνο αλλαγή χρήσης. Θα τα έβαζα ως κύριο χώρο. Edited Ιανουάριος 31 , 2012 by sof2
IOANNA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 (edited) Καλησπέρα. ΑΧ, ΚΧ Edited Ιανουάριος 31 , 2012 by IOANNA
tektonas80 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Δεν έχω υπέρβαση δόμησης αλλά είτε κλικαρω χωρίς υπέρβαση είτε με < 50 % ο συντελεστής είναι 1 , βγάζω ένα πρόστιμο περίπου 20000. Δεν μου φαίνεται λογικό να πληρώσει όσο θα πλήρωνε και κάποιος χωρίς άδεια.
voodoochile Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Τελικά βγήκε κάποια άκρη? Έχω ακριβώς την ίδια περίπτωση...Το πρόστιμο είναι παράλογα μεγάλο (έτσι τουλάχιστον πιστεύω).
dimitris85 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 η μονη λυση σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι η νομιμοποίηση! αλλιώς τα πρόστιμα βγαίνουν δυσθεώρητα....
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Όπως είπαν και οι παραπάνω συνάδελφοι εκεί πας με Αλλαγή Χρήσης και ΚΧ.
Occultist Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 (edited) Αυτό πάει χωρίς υπέρβαση δόμησης; Εννοώ το δέχονται σε αυτήν την περίπτωση βάσει Ν.4014 ή η μη υπέρβαση δόμησης είναι μόνο για υπέρβαση ύψους αποκλειστικά; Edited Φεβρουάριος 5 , 2012 by Occultist
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα