ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 δεν χρειάζεται τίποτα φαντάζομαι.. απλώς μετά δεσμεύεσαι και δεν θα μπορείς να αλλάξεις χρήση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena_Gk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 (edited) . Edited Μάρτιος 20 , 2012 by Lena_Gk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 δεν χρειάζεται τίποτα φαντάζομαι.. απλώς μετά δεσμεύεσαι και δεν θα μπορείς να αλλάξεις χρήση +1 για το "εικονίδιο", τώρα το ίδιο, άκρως καλοκαιρινό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 ΙΑΣΟΝΑ έχει 4/πλό νόημα θυμίζει καλοκαίρι ..... θυμίζει σύνταξη..... θυμίζει και ότι κάτι δίνω και… και κάτι παίρνω …. με τη συμμετοχή μου στο φόρουμ... παρά τα 60 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Μου ρίχνεις ...δέκα! Αλλά και σε μένα αρέσει το ...ψάρεμα! Όσο για τη σύνταξη .....δεν τη βλέπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 ΙΑΣΟΝΑ μου ριχνεις 1,ΚΑΝΑ μου ριχνεις 11.τελος παντων ειμ αστε αρκετοι οι ωριμοι μηχανικοι αποτι βλεπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Χαχαχα, μ'άρεσε το "ώριμοι". Εγώ πάντως ακόμα αισθάνομαι ανώριμος (είμαι και λίγο μικρότερός σας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 γιατι γελας faethon?δεν ειμαστε ωριμοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Είπαμε , αει παίδες εσμέν και ας έχει μπεί το 5 μπροστά σχετικά πρόσφατα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Εγώ πάντως νοιώθω σαν τριανταπεντάρης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα