Evan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (edited) Θέλω να κλείσω ένα μικρό τμήμα φωταγωγού σε πολυκατοικία με ΓΟΚ 55 ώστε να τοποθετηθεί ανελκυστήρας και στην πλεοδομία μου ζήτησαν έλεγχο αν πληρούνται μετά το κλείσμο οι διατάξεις αερισμού και φωτισμού. Στον ΓΟΚ 55 αναφέρονται οι διαστάσεις των ανοιγμάτων ανάλογα με τις χρήσεις των χώρων αλλά υπάρχει κάποια ασάφεια στο κείμενο που κατέβασα από εδώ όπως η επιφάνεια τωνπρος τούτο αναγκαίων ανοιγμάτων μη είναι μικρότερα του ενός (1) τετραγωνικού μέτρου ανοίγματος κτίστου ανά επτά (70 τετραγωνικά μέτρα επιφανείας δαπέδου του διαμερίσματος Γνωρίζει κάποιος το σωστό και αν αυτό έχει τροποποιηθεί με κάποιο τρόπο μεταγενέστερα; Ευχαριστώ Edited Ιανουάριος 30 , 2012 by Evan
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 ... αν πληρούνται μετά το κλείσμο οι διατάξεις αερισμού και φωτισμού. ... Πριν ανασκαλέψεις τον ΓΟΚ 55 κάνε μια διευκρινιστική ερώτηση στην πολεοδομία αν εννοούν επάρκεια φωτισμού αερισμού με ΓΟΚ 55 ή με τον σημερινό Κτιριολογικό κανονισμό, αφού η αλλαγή που κάνεις είναι σήμερα σε κτίριο του τότε.
Evan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 με τον ΓΟΚ 55 μου είπαν να γίνει ο έλεγχος
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα