Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απαιτούμενες θέσεις στάθμευσης σε αυθαίρετο


Recommended Posts

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: Έχω ένα αυθαίρετο υφιστάμενο προ '83, εντός σχεδίου, κατάστημα και κατοικία που αφορά σε παραβίαση πρασιάς και Δ (και όχι ΣΔ). Υπάρχει νομίμως υφιστάμενο τμήμα με άδεια του '77. Από τον έλεγχο του ΔΚ προκύπτει απαιτούμενη θέση στάθμευσης με τον τώρα ισχύοντα νόμο (ΦΕΚ76Α-2004) η οποία δεν υπάρχει. Πώς θα πρέπει να το αντιμετωπίσω; να δηλώσω ότι δεν ήταν απαιτούμενη το '77;

Link to comment
Share on other sites

ο νόμος που ορίζει τις θεσεις σταθμευσεις είναι ο Ν960/79.Αφού η οικοδομή υφίσταται με άδεια που εκδόθηκε το 77 προφανως δεν απαιτούνταν θέση σταθμευση τότε. Αρκεί να κάνεις έλεγχο με τα επιτρεπόμενα τότε. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που έχει εκδοθεί άδεια χωρίς να οριστούν οι θέσεις στάθμευσεις. έχω μία τέτοια περίπτωση με άδεια του 81. Υπόθέτω ότι ελέγχεις ότι έγινε καθ υπέρβαση της άδειας και δεν ελέγχεις το αν εκδόθηκε σωστά η άδεια,αυτή είναι η γνώμη μου.

Επίσης μελετησε και τον Ν. 1221/81. Ισως βγάλεις άκρη εκεί.

Edited by igp
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.