trellovoskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Η συνήθης δικαιολογία για την μη πραγματοποίηση τους σε άλλες πόλεις η η μικρή συμμετοχή από ενδιαφερόμενους. Δηλαδή ζητούν τουλάχιστον 30 άτομα αν δεν κάνω λάθος.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Καλα και δεν θα βρεθουν σε ολοκληρη Θεσσαλια->Λαρισα ή Θεσσαλονικη πχ 30 ατομα να δηλωσουν συμμετοχη; Αυτη η δικαιολογια δεν στεκει. Εγω λεω οτι βαριουνται
trellovoskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Πάντως εδώ στην Κρήτη είμαστε πολύ τυχεροί που θα διοργανωθεί τελικά για ενεργειακούς επιθεωρητές. Μονό αυτό. Για τα άλλα τίποτα... Και να πεις ότι είναι και τζάμπα να πω εντάξει, τι άλλο να κάνουμε δηλαδή, να δίνουμε 15 ευρώ την ώρα;
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2008 Να τα κάνετε τον Αύγουστο σε κανένα πεντάστερο ξενοδοχείο με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τους εκπαιδευτές!
trellovoskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2008 Στα Μάλια ή στη Χερσόνησο ίσως....!
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2008 Νεος κυκλος σεμιναριων για το επομενο τριμηνο απο το ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ. Πληροφοριες στο http://www.iekemtee.gr ενδεικτικα: autocad 2d 3d τεχνικοι ασφαλειας εκδοση οικοδ.αδειων πολεοδομικος σχεδιασμος ενεργειακη αποδοση κτιριων κτλ
agram Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Το ΙΕΚΕΜ έχει δημιουργήσει νεα ιστοσελίδα (η οποια περιλαμβάνει πλέον και πλατφόρμα e-leaning). H διεύθυνση παραμένει η ίδια με παλιά (http://www.iekemtee.gr) ωστόσο η ιστοσελίδα βρίσκεται ακόμα υπο διαμόρφωση επομένως δεν είναι ακόμα 100% λειτουργική. Το ΙΕΚΕΜ ως επίσημος φορέας εκπαίδευσης του ΤΕΕ έχει υποβάλλει πρόταση συμμετοχής στο πρόγραμμα "e-μηχανικοί" και σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πακέτο επιδοτούμενων προγραμμάτων που θα προσφέρει. Παράλληλα με αυτό τρέχουν ήδη νέα σεμινάρια από το ΙΕΚΕΜ για το διάστημα Μαιος - Ιούλιος 2009 (πληροφορίες υπάρχουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΙΕΚΕΜ) και σε καποια από αυτά υπάρχει έκπτωση 25% για όσα μέλη ΤΕΕ είναι κάτω των 30 ετών ή μέχρι 5 έτη από την απόκτηση του πτυχίου
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Έλα ρε παιδιά .... για τα πανηγύρια είναι αυτό το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ... Εγώ έκανα αίτηση, με πήραν τηλέφωνο μετά από περίπου 2 (!!!) χρόνια, με άγχωσαν να πάω να πληρώσω για να καπαρώσω θέση και το αποτέλεσμα ήταν να με πάρουν ένα δεύτερο τηλ. (περίπου 4-5 ημέρες πριν την έναρξη) και να μου ανακοινώσουν ότι τελικά το σεμινάριο δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω χαμηλού αριθμού συμμετεχόντων. Τι είναι αυτά τα πράγματα, δεν ντρέπονται λίγο λέω γω ;
agram Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Πρέπει να μαζευτούν 20 άτομα περίπου ώστε να υλοποιηθεί ένα σεμινάριο. Αν κάποιοι απο αυτούς ακυρώσουν την συμμετοχή τους τότε συνήθως το σεμινάριο ακυρώνεται. Σε ποιό σεμινάριο συνέβη αυτό που αναφέρεις? Ωστόσο αυτο που αναφέρεις (και άλλα πολλά ισως) δεν βγαίνουν εύκολα στην επιφάνεια με αποτέλεσμα τα προβλήματα να θάβονται... Η καλή λειτουργία του ΙΕΚΕΜ και η παροχή σωστών υπηρεσιών είναι ζήτημα εδώ και χρόνια. Προσπάθειες γίνονται αλλά απ' ότι φάινεται δεν αρκεί μονο αυτό.
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Ναι αλλά εμένα ΚΑΝΕΙΣ δεν με ενημέρωσε για τον ελάχιστο, αυτό, περιορισμό. Το μόνο που ήξεραν να μου πουν είναι να πάω για την κατάθεση. Υ.Γ. στο σεμινάριο για τον Ε.Κ. 6 (για Αθήνα πάντα μιλάμε). Άντε και το ανέφερα αυτό. Μετά τι ; ....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα