Πάνος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (edited) Κατά ΝΟΚ ή τον εκάστοτε ΓΟΚ Mε τον εκάστοτε ΓΟΚ μάλλον, ότι με συμφέρει καλύτερα. Μιλάμε πάντα για οικισμό <2000 που νομίζω ότι διαφοροποιείται η τήρηση των πλαϊνών ορίων σε σχέση με τα συνηθισμένα. Διαβάζοντας πάντα ότι βρήκα στο διαδίκτυο γιατί έξω δε μου έχει τύχει παρόμοια δουλειά Edited Φεβρουάριος 21 , 2013 by Πάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (edited) σε ακινητο εντος ορίων οικισμου < 2000 κατοικων γνωριζει κανεις ποιες πλαγιες αποστασεις "Το κτίριο τοποθετείται ελεύθερα μέσα στο οικόπεδο. 'Οπου το κτίριο δεν εφάπτεται με τα πλάγια και πίσω όρια του οικοπέδου, αφήνεται απόσταση τουλάχιστον 2,50 μ." ΦΕΚ 133Δ/87, ΠΔ8, αρ1, παρ1γ αναφέρει το παραπάνω. Φαντάζομαι κατισχύει της παρ3ι, αρ1, ΝΟΚ... my bad! Edited Φεβρουάριος 21 , 2013 by sagiasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Πάνο αυτό εννοείς; "Το κτίριο τοποθετείται ελεύθερα μέσα στο οικόπεδο. 'Οπου το κτίριο δεν εφάπτεται με τα πλάγια και πίσω όρια του οικοπέδου, αφήνεται απόσταση τουλάχιστον 2,50 μ." Παύλο στο ΦΕΚ που προαναφέρω δε αναφέρει κάτι τέτοιο. Αναφέρει ένα σωρό άλλες προϋποθέσεις και περιορισμούς αλλά για πλάγια όρια τίποτα, εκτός κι αν μου διαφεύγει. Εν τω μεταξύ βρήκα και ένα παλαιότερο που αφορά οικισμού <2000 ΦΕΚ 181Δ_85.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (edited) ΦΕΚ 133Δ/87, ΠΔ8, αρ1, παρ1γ αναφέρει το παραπάνω. Φαντάζομαι κατισχύει της παρ3ι, αρ1, ΝΟΚ... my bad! Όντως! αυτο το ΦΕΚ μου είχε διαφύγει. Ευχαριστώ! Edited Φεβρουάριος 21 , 2013 by Πάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiriakosCE Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 (edited) Μα για αυτά τα αυθαίρετα που είναι σε απόσταση μικρότερη του 20% του Δ . Αλλιώς αν ένα τμήμα ήταν συνολικά αυθαίρετο με ποσοστό >200% της δόμησης θα έπρεπε να κάνουμε διαχωρισμό σε 4 τμήματα.... Αναφέρεται αυτό κάπου συγκεκριμένα? οτι δλδ τα τετραγωνικά για το Δ δεν σπάνε σε διαφορετικά ΦΚ? Άκυρο το ερώτημα... με μια... τρίτη σκέψη, έχεις δίκιο! Edited Μάρτιος 28 , 2013 by KiriakosCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα