salpigoal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Εγινε δηλωση 4014 στον Α Πληρωσε, εγινε οριστικη υπαγωγη και ακολουθησε συμβολαιο πωλησης στον Β. Πλεον που ολοκληρωνεται η Β' φαση και επειδη ο Α ειναι πλεον εξωτερικο, λετε να μπορω να γυρισω την δηλωση στο ονομα του Β και να ζητησω απο εκεινον να μου υπογραψει ολα τα χαρτια.?
salpigoal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Γιατι τι μπορει να συμβει?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Δεν είναι νόμιμο!!! Έπρεπε να είχες φροντίσει να έχεις όλα τα "χαρτιά" έτοιμα και στη διάθεσή σου πριν την οριστική υπαγωγή της δήλωσης. Πώς τώρα θα θεωρήσει με γνήσιο υπογραφής ο ιδιοκτήτης μεταχρονολογημένα;;;;
KiriakosCE Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Μήν στέλνεις e-mail... εγώ έστειλα κατευθείαν FAX στο 210-3221772 με το άιτημα μου και όλα τα στοιχεια του αυθαιρέτου και τα δικά μου αναλυτικα... Το φαξ αυτό και γενικά η διαδικασία ισχύει και για τον 4178/2013?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα