dubfire Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 καλησπέρα Η τράπεζα λαμβάνοντας την ως χώρο συναρθροισης κοινού(άδεια μετά 17/2/89) σε ποια κατηγορία ανήκει Σ1 ή Σ2
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Νομίζω πως οι τράπεζες πάνε στα γραφεία.
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Με βάση το: Υπ΄ αριθμ. 39112 Φ701.2/12-10-98 "ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΩΝ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΠΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Π.Δ. 71/1988" "10.2 Στους χώρους συνάθροισης κοινού εντάσσονται και : α) Οι Τράπεζες με μικτό εμβαδόν άνω των 70 τ.μ., σύμφωνα με τον Κτιριοδομικό Κανονισμό." 2
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Νομίζω πως οι τράπεζες πάνε στα γραφεία. όχι πάνε ως Τραπεζικό Κατάστημα, μόνο για χώρους ορόφων που δεν είναι για το κοινό και είναι μόνο γραφεία μπορούν να πάνε ως γραφεία
dubfire Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 σωστα η τραπεζα με μικτο εμβαδον πάνω απο 70 τ.μ πάει συμφωνα με το αρθρο 10 του 71/88 ως νεο κτιριο.Η ερωτηση μου ομως ηταν εαν κατατασσεται στις υποκατηγοριες Σ1,Σ2. Με βαση την αναλογια 1ατομο/1.10 τμ υπολογιζεται ο πληθυσμος. Σαν ωφελιμη επιφανεια πιους χωρουσ ομως θα υπολογισω? (στην τραπεζα υπαρχουν οι εξης χωροι: λεβητοστασιο,θυσαυροφυλακιο, αρχειο , κυλικειο. τουαλετες, server αυτουσ τους θεωρησα ως βοηθητικουσ χωρους ενω ως ωφελιμη επιφανεια πηρα τον ενιαιο χωρο που γινονται οι συνναλαγες και τα γραφεια.)
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Από τον ενιαίο χώρο μπορείς να αφαιρέσεις το χώρο που καταλαμβάνουν τα γραφεία, τα γκισέ και οι ντουλάπες.
dubfire Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 ευχαριστω για την αμεση απαντηση ωραια αφαιρω τα γκισε και νουλαπες, ομως οι πελατες του καταστηματος εχουν ευκολα προσβαση στα γραφεια εξυπηρετησης και στο γραφειο του διευθυντη. Αυτους τους χωρους θεωρω πως πρεπει να το συμπεριλαβω..
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Η συγκεκριμένη τράπεζα τι έξοδο έχει?Αυτή με τις διπλές πόρτες?Αν ναι , καλύπτει τις προδιαγραφές εξόδου κινδύνου? (άσχετη ερώτηση)
dubfire Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 ναι εχει πορτα με χρονοκαθυστερηση, εχει βγεί μια διαταγη απο τη πυροσβεστικη σχετικα με τις απαιτησεις που εχουν οι τραπεζες με πορτεσ ασφαλειας οπου τις επιτρεπει ως θυρες δευτερων τελικων εξοδων
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Μπορείς σε παρακαλώ να την ανεβάσεις ή να μου τη στείλεις στο (?): [email protected]
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα