ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2008 Από το πρόσφατο ταξίδι μου στην Κύπρο..... Τι είναι αυτά ρε παιδιά????????????? Σωλήνες μέσα στους στύλους?????? Κάθε φωτο είναι από διαφορετικό έργο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2008 ...και φαντάσου να έχει διαρροή κάποια σωλήνα!!! Πάντως κι εμείς δεν κάνουμε τέτοια (βλ. αποχετεύσεις σε ραντιέ κτλ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Τραβηγμένο όμως μου φαίνεται να βάζουν τέτοια πράματα ειδικά στους στύλους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Δεν λέω όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 ...και φαντάσου να έχει διαρροή κάποια σωλήνα!!! Πάντως κι εμείς δεν κάνουμε τέτοια (βλ. αποχετεύσεις σε ραντιέ κτλ); acnt εμείς κάναμε τέτοια!!! παλαιότερα... Σε ραντιέ είναι άλλο πράγμα..... Πάντως είναι έγκλημα Εμείς το είδαμε στους πρώτους σεισμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Μα και σωλήνα σε κάθε στύλο? Τι ρόλο βαράει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Από Κύπρο και τα παρακάτω. 3όροφο με pilotis το κτήριο. Βλέποντάς τα συνειδητοποιώ ότι μάλλον είμαι πολύ συντηρητικός Μηχανικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 έχουν σεισμούς στην Κύπρο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Άρη νομίζω πως είναι αρκετά καλύτερη η κατάσταση εκεί σεισμικά απ΄ότι εδώ. Πολλά "ακροβατικά" όμως δε νομίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 αν δεν έχει σεισμούς.... Δες Αγγλία, Γερμανία, Τσεχία , Γαλλία μέχρι και 8οροφα πέτρινα έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα