iovo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Για τις υδροροές δυστυχώς σε μεγάλο ποσοστό είναι ακόμα έτσι. Αλλα για το c25/30 με 200 lt νερό δεν ξέρω. Τουλάχιστον σε αυτά που επιβλέπουμε εμείς προδιαγράφουμε c25/30 ως επί το πλείστον και παίρνουμε δοκίμια. Τώρα για άλλους τι να πω?
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Με βάση τη δημοσίευσή σου λοιπόν iovo τα πράγματα τελικά μάλλον χαλαρά αντιμετωπίζονται στην Κύπρο, στηριζόμενος στα όσο είδα και γω (και είδα πολλά) και με βάση και τις φωτο που ανέβασα.
iovo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 To σίγουρο είναι πάντως ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο με προσπάθειες του ετεκ και των νέων μηχανικών. Υπάρχουν κακοτεχνίες υπάρχουν όμως και πολύ σωστές κατασκευές.Όπως υπάρχει και πολύ υψηλό επιπεδο μηχανικών (με διακρίσεις δημοσιεύσεις κλπ).Θα μου επιτρέψεις όμως να μην προχωρήσω σε γενικά συμπεράσματα για ευνόητους λόγους.
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Φυσικά iovo, καταλαβαίνω. Εξάλλου και τα δικά μου συμπεράσματα αποσπασματικές διαπιστώσεις είναι, που χτυπάνε όμως στο μάτι μέτα από μία οφθαλμοστατική ανάλυση, χωρίς να να ξέρω όμως τι γίνεται στο σύνολο των κατασκευών.
iovo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Λίγα ακόμα στοιχεία για την σεισμικότητα στην Κύπρο και ειδικά στην Πάφο: Η ρηξιγενής ζώνη της Πάφου είναι μια τοξοειδής σχετικά στενή αλλά πολύπλοκη τεκτονική ζώνη που διασχίζει όλη την νοτιοδυτική Κύπρο. Ξεκινά από την περιοχή δυτικά του χωριού Ακρωτήρι και φτάνει μέχρι το Ακρωτήριο του Ακάμα. Πρόκειται για μια ζώνη συρραφής αλλόχθονων πετρωμάτων που προέρχονται από την λιθοσφαιρική πλάκα της Αφρικής με τα πετρώματα του Τροόδους. Από υπαίθριες παρατηρήσεις στις τεκτονικές επαφές κατά μήκος της ζώνης συρραφής δεν φαίνεται να υπήρξε σημαντική επαναδραστηριοποίηση τους κατά το Πλειστόκαινο. Σημαντικέςόμως πλειστοκαινικές παραμορφώσεις έχουν εντοπιστεί κατά μήκος μιας ζώνης επωθήσεων που εκτείνεται παράλληλα με την ζώνη συρραφής και σε απόσταση 4-6 χιλιόμετρα προς την παραλία . Γεωμορφολογικά και τεκτονικά δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ζώνη των επωθήσεων βυθίζεται και συναντά στο βάθος την ζώνη συρραφής. Περισσότερα εδώ. και εδώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα